Temat: czy macie
pytam tak z ciekawości
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » czy macie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pytam tak z ciekawości
ja jeszcze nie mam
Mamy
Trzech synów,jan 070770 może teściami zostaniemy
Jeszcze nie mamy.
mocne w życiu wszystko się może wydarzyć pozdrowienia dla synów.
Jan dzięki za pozdrowiena,córki mocno uściskaj:)
Jednego syna.
Ja mam córkę 9cio miesięczną
syn 13 córka 10
Panowie, dzieci to mają nasze kobiety. Podobno wszystkie one są nasze, czyli mężowe. Statystycznie każdy facet ma rogi, co piąty ojciec wychowuje nie swoje dziecko. Ogólnie rzecz biorąc wychodzi, że większość kobiet nie jest warta (delikatnie mówiąc) szacunku jakiego oczekują i jaki niekiedy im jest dawany. Z doświadczenia i książek wynika, że statystyki kłamią i na szacunek zasługują tylko samice w naszym zasięgu. Matka, siostra, córka, żona. A i ten wąski w sumie krąg, pod wpływem brutalnej rzeczywistości, zdaje się co raz uszczuplać. Reasumując - my samce nie mamy dzieci. To kobiety wmawiają nam że tak jest. I dobrze.
Ja mam dwie córki
Ania - 26 miesięcy
Natalka - 4 miesiące
Żeby było ciekawie to powiem, że Ania do ostatniego USG miała być Michałkiem. Wszystkim się chwaliłem zdjęciem z USG, na którym wg lekarza są jajka. Jaja jak arbuzy. Jak mi piguła powiedziała, że mam córę, to powiedziałem jej, że to nie moje, bo ja miałem mieć chłopaka. Tak samo zareagowała moja żona. Jak dzwoniłem do znajomych, to nikt mi nie wierzył, że mam córkę. A teraz z Ani jest taki psotnik, że będę miał chybawięcej wrażeń wychowawczych z nią niż przeciętny ojciec. CÓRUNIA TATUNIA......
Witam wszystkich ja ma trójke Ola 10 lat i bliźniaki Mateusza i Maje 4,5 lat
Jamir poradź jak podrywać dziewczyny a może inaczej co zrobić żeby dziewczyna nie odeszła jak jej minie pierwszy zachwyt moja osobą, bo zwracać uwagę dziewczyn na siebie to akurat potrafię
trzy córki
I ja tu widzę Pajej szansę dla Ciebie... Poglądy macie w sumie bardzo zbieżne, a grunt to dobrze dogadać się z potencjalnym teściem....
P.S.
Piszę to z lekkim przymrużeniem oka, więc niech nikt tego źle nie odbiera
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » czy macie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo