Odp: Naklejki Fortschritt forumowo - klubowe
A ktoś mółgby zrobić zdjęcie z nich i pokazać jak wygladają na ciągniku ?
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi
+33 / -0 (chyba )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Naklejki Fortschritt forumowo - klubowe
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ktoś mółgby zrobić zdjęcie z nich i pokazać jak wygladają na ciągniku ?
Piotrze dzięki za naklejki otrzymałem je w piątek i od razu nakleiłem. Oto jak prezentują się na ciągniku z bliska
http://www.fotoload.pl/index.php?id=e75 … 585da89414
http://www.fotoload.pl/index.php?id=8be … fc17e5a985
Oczywiście + dla Piotra za to że chciał za darmo zrobić i rozesłać nam naklejki.
Ja również dostałem w piątek jutro będą klejone wielkie dzięki Piotrze.
czy jak juz jestem aktywny rowniez moge dostac naklejki na swojego forszaja
czy jak juz jestem aktywny rowniez moge dostac naklejki na swojego forszaja
Jak wyślesz swoje dane adresowe do PiotraK to pewnie dostaniesz bo jakos nic mi nie wiadomo że jest jasnowidzem i wie gdzie i komu wysłac, najlepiej dane wyślij mailem a znajdziesz go pod zakładką serwis na górze strony.
Piotrze duże dzięki za naklejki . Dotarły w całej swojej krasie. SUPER!!!
Dzięki wielkie dzisiaj dotarły są super...
panowie interesuja mnie naklejki do e 514 np na żółtym tle do tej starszej nie mdw gdzie mozna je kupić?
A ja dalej nie mam :nie_wiem:
widocznie słabo dziobiesz ..... ja dostałem
Ja dziś też dostałem Dziękuję Piotrze
Widziałem gdzieś zdjęcia tych naklejek. Ja bym się wstydził je rozesłać. Za małe są!
dragon ty chyba z natury jesteś pieniaczem. Zamiast krytykować mogłeś się zabrać do roboty i zrobić większe.
Dlaczego zaraz pieniaczem? Mówię że strasznie malusie te naklejki są i na tak sporym traktorku jak forsz wyglądają jak kropka w tekście której nikt nie czyta.
Nie powiedziałeś że strasznie malusie tylko
Widziałem gdzieś zdjęcia tych naklejek. Ja bym się wstydził je rozesłać.
A to już jest prowokujące
No może trochę przesadziłem :red:
Koledzy, proszę o cierpliwość. Zamówienia na naklejki zbieram przez tydzień (dwa) i dopiero wtedy wysyłam je wszystkie razem, bo nie sposób abym codziennie odwiedzał pocztę. Kolejną partię wysyłam w poniedziałek.
Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził....
Przeczytaj dragon22 pierwszy post w tym wątku, to zrozumiesz dlaczego właśnie taki ustaliliśmy ich rozmiar. Głównie chodziło o to, aby naklejać je na tył swoich samochodów tak, aby można było poznać się gdzieś na trasie. Takie spotkania zawsze są fajne i mile się je wspomina. Swoją drogą to gdzie byłeś jak pytałem się o propozycje tych naklejek i ich rozmiarów? Najłatwiej siąść przed kompem, nic nie robić konkretnego i tylko narzekać... Widzę dragon22, że sporo "siedzisz" na forum, co oznacza, że masz dużo wolnego czasu, więc proponuję abyś sam zajął się osobiście większymi naklejkami. Takimi odpowiednimi według Ciebie na traktor i jeszcze większymi na kombajn. Jak chcesz, to podeślę Ci nawet odpowiednie pliki. Ty będziesz tylko musiał zająć się stworzeniem z nich naklejek, a zobaczysz wtedy ile to kosztuje, nie tylko pieniędzy ale też czasu i zaangażowania. Wchodzisz w to?
Dragon popraw się wiesz ile kosztuje taka naklejka w drukarni jak zamówisz 1000 lub 2000 to zejdą z cena. Wiem o tym troche bo zamawiam druki do pracy a mamy naprawdę drukarnie w dobrej cenie wszystko robią.
Chciałbym takie dwie naklejki ale większe, takie żeby zakleiły dziury w moim niebieskim dużym fiacie które po ostatniej śnieżnej zimie zrobiły się na lewym błotniku. Do tych w nadkolach już się przyzwyczaiłem czasami przez nie wsiadam ale te na błotniku strasznie oszpeciły moją brykę
OK już Was nie wkręcam Naklejki są ładne i akuratne
napisałem na ten email piokoc@plusnet.pl proszę o naklejki , 4 małe i 3 duże , proszę jak dastane dam + , jeszcze raz dzięki , w jakiej kopercie to przyślesz , naklejka na komdajn chyba jest duża ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Naklejki Fortschritt forumowo - klubowe
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo