Odp: Ciągniki
Panowie nigdzie nie mogę dostać filtrów paliwa do zt300 nie wiecie może od czego je pod pasować ????
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Oryginały i zamienniki » Ciągniki
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie nigdzie nie mogę dostać filtrów paliwa do zt300 nie wiecie może od czego je pod pasować ????
Każdy sklep z częściami do aut gdzie mają katalogi z filtrami Firmy FILTRON - GOSTYŃ nie pamietam numeracji ale tam jest nawet fortschritt lub tu na stronie producenta
http://www.filtron.pl/pl/index.php?idp= … SILNIKA_P= &Model=9799&SILNIK1=E 512&MOC=#idn10522
prosze bardzo
PM 813/1
PM 808
Pamietaj co do filtra olejowego to tylko i wyłącznie PiotrK - Grudziądz osobiście przerabiałem Filtrona i sie zgniata. Lepiej troche dopłacić i mieć święty spokój.:smiley::smiley:
Pytanie ile masz tych fitrów u nie w traktorze jest jeden i mam z filtrona ale w 512 sa dwa i idealnie pasuja Polskie od C 330
Właśnie u mnie są 2 filtry i tak sie zastanawiałem czy od ciapka nie będą pasować. Dzisiaj to sprawdzę. Dzięki za pomoc.
Jak są dwa filtry paliwa to pasują do nich wkłady z Filtrona PM 804 i 805, sprzedawane w komplecie.
Wkłady PM 805 pasują ja do swojego takie dawałem bo też mam dwa.
Pytanie do kolegi Poulm. Gdzie w Czechach w okolicach Jesenika można kupić części do ciągnika fortschritt?
sprawdź Agrozem Opava w google mają co chcesz
W sumie to jakieś 1,5godz drogi ode mnie. Dobrze wiedzieć że coś takiego jest koło mnie
dzisiaj kupowałem parę rzeczy w pszennie podam ceny:
czujnik poziomu paliwa z pływakiem 65z
śruba długa z nakętkami i pchełkami czy jak to się nazywa do łapek sprzęgła 22zł
ja kupuje w pankowie jest taniej lepszy asortyment i niedaleko pszenna
Panków i Pszenno to dwie różne firmy ? Nie byłem tam nigdy ale myślałem, że to ta sama firma :hmmm:
ja kupuje w pankowie jest taniej
Nie zawsze
co macie za czujniki paliwa ? w 323 co można założyć ?
widzisz ze wyżej Piotrfire napisał iż kupił pływak i czujnik za 65 zł
PiotrK wyczyść skrzynkę na forum bo się dodzwonić nie mogę a email chyba nie dotarł ,
ile byś chciał za poduszką pod silnik tą okrągłą
Ale którą okrągłą, bo są dwa rodzaje? Zmierz rozstaw śrub.
Skrzynka już czysta.
12cm
ja potrzebuję włącznik główny pradu poradżcie od czego pasuje
pasuje od kombajnu Fortschritt lub bizona
pasuje od Kombajnu Fortschritt lub Bizona
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Oryginały i zamienniki » Ciągniki
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo