Odp: Naklejki Fortschritt forumowo - klubowe
te naklejki są jeszcze aktualne ??
Nie szukam awantury, powodu do kłótni !! Lecz męczę atmosferę jaka jest tu między ludźmi
błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Naklejki Fortschritt forumowo - klubowe
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
te naklejki są jeszcze aktualne ??
Oczywiście, że są aktualne. Poczytaj wyżej.
Inna sprawa, że Twojego zamówienia na maila nie dostałem (4 małe i 3 duże). Kolejna sprawa to to, że dużych naklejek nie ma. Może będą kiedyś, ale aktualnie takich nie mam i o tym też była mowa powyżej.
Wczoraj się nie wyrobiłem i dzisiaj powinienem dać radę wysłać wszystkie zaległe naklejki, ale też za to ręki sobie obciąć nie dam
ok to 4 małe , proszę
PiotrK jak są aktualne te naklejki to wysłałem do Ciebie wiadomość na e-mail
Wszystkie zaległe naklejki wysłałem we wtorek, tak więc do jutro powinny one do Was podochodzić. Z uwagi na to, że na pierwszy rzut nie miałem ich aż tak dużo, to wysyłałem tylko po dwie, góra trzy sztuki dla jednej osoby. Z czasem to nadrobię Wysyłam je zwykłymi listami i tam Poczta gwarantuje ich doręczenie chyba w ciągu max. 2 tygodni. Jakby ktoś ich nie dostał, to proszę się upominać, najlepiej na maila.
Naklejki doszły dziś są super a i dzięki za wizytówki
plus za to
PiotrK a do mnie wysłałeś? mój e-mail robert71robert@wp.pl bo mi jeszcze nie doszły
dzięki dzisiaj przyszły jutro pomyśle jak je przykleić bo na zewnątrz wytrzymają długo?
PiotrK to dostałeś ten email , i czy dostane te Naklejki ?
Tak jak pisałem wyżej, wszystkie zamówione wówczas naklejki wysłałem. Tobie, lukasz565 również, ale wysyłałem je zwykłymi listami, a nie priorytetami, więc kilka ładnych dni minie zanim dotrą one do adresatów.
Fortschritt 323, oczywiście, że je dostaniesz. Tobie również je wysłałem, ale następnym razem, jak będziesz pisał do kogoś maila, to nie pisz jego treści w temacie wiadomości! Jak otworzyłem Twojego maila, to po prostu był on pusty i tylko kątem oka, na chwilę przed jego skasowaniem, zauważyłem, że z jego tematem jest coś nie tak...
Naklejeczki doszły i wielkie dzięki Piotrze .
Piotrze ja nadal czekam nic nie dostałem ????????
PS.
to chyba kara hahahahah:pa::pa:
Oj, to chyba listonoszowi się naraziłeś
Zwykłe listy chodzą trochę dłużej, więc spokojnie, na pewno wszystkie naklejki dojdą do nowych właścicieli.
Wczoraj doszły są zajefajne. + dla Piotra
Koledzy naklejamy je na samochody czy tylko na forszaje?
jest OK PiotrK masz + !! tylko przeli jak będziesz miał jeszcze kilka naklejek bo starczyło tylko na 323 i 514 . dzięki dazsaj są imieniny Mateusza dzięki za prezent . :smiley: :dance:
do mnie też doszły
dzięki
masz + oczywiście
Piotrze naklejki dzisiaj doszły, są super oczywiście + dla Ciebie :beer:
Domnie jeszcze nie doszły ale ją nie wiem czy do ciebie piotrze doszedł mój adres pisałem na twój adres i na pw ale nie jestem pewien czy doszło bo ten mój internet to się nadaje
Dzięki Piotrze wczoraj doszły
PS.
Masz ładny charakter pisma
kurcze ale one są ekstra ten żółty kolor wpada w złoty. Dziękuję Piotrze
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Naklejki Fortschritt forumowo - klubowe
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo