Temat: przydało by się więcej adminów i moderatorów !

jak w temacie  panowie co wy na to ? panie Piotrfire ? kogo zrobimy moderatorem ? da się ? :nie_wiem: i kto jest za zbanowaniem ( maxin ) ? bo go :crez:

GG-11131606 Spokojny ze mnie chłopak weź podejdź pogadaj looknij !!
Nie szukam awantury, powodu do kłótni !! Lecz męczę atmosferę jaka jest tu między ludźmi
http://koleso.topof.ru/logos/pneumant_logo.gif
błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi smile

2

Odp: przydało by się więcej adminów i moderatorów !

To nie jest takie ruchliwe forum jak AF np, nie ma tu takiej hołoty, dzieciarni i innych tworów niszczących monotonie mojego życia, myślę ze Admin da sobie rade z tym plugastwem,

3 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2010-09-28 22:07:50)

No całego forum nie przeglądałem no może prawie całe gdzie szukać objawów tego....:crez:

4

9 postów to nie byle co, w końcu od czegoś trzeba zacząć

a jak on tu tylko dlatego żeby nam przeskładać jest ?! nawet nie ma maszyn !

Nie szukam awantury, powodu do kłótni !! Lecz męczę atmosferę jaka jest tu między ludźmi

6

Dajmy mu spokój może miał gorsze dni.... przejrzałem jego wypowiedzi. Nikogo nie obraził chyba.... zamętu nie sieje chyba że jakiś moderator sprząta po nim....

7

w boxie grandzi coś ale może przejdzie na dobra stronę mocy

( dobra stronę mocy ) dobre dobre lol :beer:   masz +

9

Chłopaki nie uważacie że tematy religijne i polityczne tylko nas poróżniają , a przecierz my wszyscy powinniśmy być jak jedna wielka rodzina wspierać się radą i doświadczeniami . Dla mnie nie jest ważne w co kto wierzy , niech każdy wierzy w co chce i nie przekonuje do swoich poglądów innych a przynajmniej nie w taki sposób żeby jeden obrażał drugiego dla mnie liczy się człowiek i to co sobą reprezentuje , więc panowie apeluje do Was wyluzujcie.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

10

Mi na tym forum to właśnie podoba to ze mimo ze w niektórych kwestiach (polityka i wiara) kompletnie się nie zgadzamy ale jak coś się stanie z forszajem to wszyscy pomagają niezależnie od swoich poglądów i właśnie za to wszystkich szanuje. gdyby zakazane było wypowiadanie sie na drażliwe tematy to nasze forum straciłoby smaczek. Takie jest moje zdanie

Rolnik z powołania:-)

11

Mi się wydaje, że takie tematy jak polityka i religia nie powinny być poruszane na forum. Każdy ma swoje zdanie i podejście. Każdy uważa, że jego podejście jest najlepsze bo tak mu najlepiej pasuje - i dobrze ale po co kłótniami namawiać inną osobę do zmieniania zdania?

12

zupełnie zgadzam się z Pajejem, nie miałbym najmniejszych oporów wybrać się na browca z dobrym żarciem z Wami, nie ważne w co wierzycie i jaką partię lubicie smile :beer:

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

13

pawelg napisał/a:

Chłopaki nie uważacie że tematy religijne i polityczne tylko nas poróżniają , a przecierz my wszyscy powinniśmy być jak jedna wielka rodzina wspierać się radą i doświadczeniami . Dla mnie nie jest ważne w co kto wierzy , niech każdy wierzy w co chce i nie przekonuje do swoich poglądów innych a przynajmniej nie w taki sposób żeby jeden obrażał drugiego dla mnie liczy się człowiek i to co sobą reprezentuje , więc panowie apeluje do Was wyluzujcie.

pawełg w 100% zgadzam się z twoim podejściem do tematu ,plus dla ciebie .

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

14

Panowie tez sie pod to  podczepiam. naprawde wszystko jest nieważne, albowiem dla nas najwaznijsze są nasze FORTSCHRITTY. pozdrawiam.

15

Fenol napisał/a:

zupełnie zgadzam się z Pajejem, nie miałbym najmniejszych oporów wybrać się na browca z dobrym żarciem z Wami, nie ważne w co wierzycie i jaką partię lubicie smile :beer:

a po kilku browcach rozmowa zeszła by na politykę lub religie i było by mniej ciekawie smile

16

zakończyłoby się siekierezadą big_smile

17

e tam by nie było tak zle big_smile

Sprzedam U-4514

18

Dario napisał/a:

zakończyłoby się siekierezadą big_smile

To  by  zależało  pewnie  od  ilości  wypitych  browców

19

siekierezada jest The best  lol !

20

gdyby wszyscy pili z tłoków a nie z kufli to nikt na nikogo ręki by nie podniósł. No bo jak na człowieka z tłokiem od ify w ręku!!!!!!!