Odp: Mój śliczniutki ZT 323-A
Potwierdzam. Cztery pary połączeń hydraulicznych no i wir w baku jest w przeciwną stronę. Więcej różnic nie stwierdziłem. No chyba że popielniczka bo mam ale nie używam.
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Nasze Ciągniki » Mój śliczniutki ZT 323-A
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Potwierdzam. Cztery pary połączeń hydraulicznych no i wir w baku jest w przeciwną stronę. Więcej różnic nie stwierdziłem. No chyba że popielniczka bo mam ale nie używam.
No to Twoja wersja jest bogatsza bo ja popielniczki nie mam ale i taj jest najważniejsze żeby się nie psuł czego życzę.
to były nawet bogatsze wersie ? możecie wypisać rusznice między nimi ? 323 a 325 . ja mam 323 i z tyłu mam 5 podleczenia hydrauliczne . ile ma 325 ?
Wir w baku macie w przeciwną stronę ,bo wy w Australii nimi tyracie lub w Nowej Zelandii :-) Pozdro dla kangurów.
Wir w baku macie w przeciwną stronę ,bo wy w Australii nimi tyracie lub w Nowej Zelandii :-) Pozdro dla kangurów.
Dzięki kangury są OK
to były nawet bogatsze wersie ? możecie wypisać rusznice między nimi ? 323 a 325 . ja mam 323 i z tyłu mam 5 podleczenia hydrauliczne . ile ma 325 ?
Wersji było kilka ale o to pytaj PiotraK na pewno wyjaśni wszystko co i jak.
a jakie sę silniki w tych 325 ?
takie same jak w zt 323 (chyba )
takie same, różnice są znikome
To tak jak ZT 303 C / 303 D / 303 E
Wersji było kilka ale o to pytaj PiotraK na pewno wyjaśni wszystko co i jak.
PiotraK wytumaczysz mi ??
To może jakiś nowy wątek o takich różnicach? Każdy doda coś od siebie i ułoży się to w ładną całość. Sporo jest różnych przeróbek, a i my niestety też wszystkiego nie wiemy
ja go zrobię ale później , bo muszę iść zrobić linkę do dolnego zaczepu w 323 . a już 16:22
a jakieś pomysły na jego temat i treść i gdzie go zamieścić ?
nie widzisz ze ten temat już jest zrobiony?
Młody, a taki słaby refleks ma
Nie dość, że wątek już jest od wczoraj to zgodnie z tradycją są już w nim pytania nie na temat.
i dopiero tera się dowiedziałem ?!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Nasze Ciągniki » Mój śliczniutki ZT 323-A
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo