Odp: Zt-323 Włączniki śwaiteł - Jakie Powinny Być ?
mam rozumiec ze nikt w prost mi nie pomoze? w tym
10129323 GG
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Elektronika i elektryka » Zt-323 Włączniki śwaiteł - Jakie Powinny Być ?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
10129323 GG
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=81 proszę bardzo, ale kolejnym razem korzystaj z opcji :szukaj!:
Jest wszystko na forum. A tak na marginesie to masz bardzo podobny styl wypowiedzi do naszego kolegi zdrajcy z forum i tak się zastanawiam. Może pochwal się swoją maszyną a nie od razu byś chciał ciastko na talerzyku może jeszcze łyżeczkę podac. Wojtas ma rację poszukaj nie jest to trudne.
Dobrze myślisz :smiley:
Koledzy, znów w prośbę o pomoc do Was. Ostatnio wyłączyłem ciągnik, zgasiłem światła w moim 323 i okazało się, że światła drogowe nadal świecą a właściwie sam przód. Gdy wyłączę stacyjkę gasną. Do tej pory ze światłami było wszystko ok i nadal jest tzn pierwszy przełącznik od lewej miałem " krótkie i długie" a drugi przełącznik było " zero, pozycyjne, drogowe" z tą tylko różnicą że teraz zamiast "zera" świeci sam przód. Czy to może być wina przełącznika? Z góry dziękuję za pomoc.
może tak być
Sprawdziłem włącznik i jest dobry. Teraz ze światłami drogowymi już jest dobrze, po prostu przekaźnik nie działał jak należy.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Elektronika i elektryka » Zt-323 Włączniki śwaiteł - Jakie Powinny Być ?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo