Odp: 303, 300
Chyba coś źle wkleiłem teraz powinien ruszyć
http://allegro.pl/fortschritt-zt-303-ni … 76851.html
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » 303, 300
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chyba coś źle wkleiłem teraz powinien ruszyć
http://allegro.pl/fortschritt-zt-303-ni … 76851.html
Aukcja niby skończyła się wczoraj "Zakończona (pon 25 paź 2010 12:19:27 CEST)".
Linka już gdzieś widziałem bo pamiętam że pisałem o łysych oponach. Jeśli mechanicznie jest on sprawny, to kupić opony, polakierować trochę i fajny traktorek za atrakcyjną cenę, chociaż ja w atrakcje już dawno nie wierzę. Inna sprawa trzeba blisko mieszkać bo transport też trochę kosztuje.
Wklejałem ten link jak jeszcze aukcja trwała w innym dziale, więc dobrze kojarzysz. Widocznie był naprawdę w dobrym stanie bo szybko znalazł nowego właściciela
Aukcja się zakończyła ale nie było ofert kupna.
Aukcja trwała 1 dzień, widocznie sam właściciel zakończył aukcję przed czasem
Aha, czyli albo sprzedał poza Allegro albo stwierdził, że za tanio wystawił
Witam. Znalazłem cosik takiego na alledrogo http://allegro.pl/ciagnik-fortschritt-z … 78744.html Ciekawe co to za sztuka, stoi niezbyt daleko, może się przejade w tygodniu. Może ktoś zna ten egzemplarz?
Chciałbym zobaczyć ten remont .
Hehe, te remonty to wlaśnie zagadka, często polega to tylko na odmalowaniu silnika. A te felgi z przodu to oryginał czy jakaś zamiana od przyczepy??
Felgi ma raczej oryginalne. W 323 są inne bo i opony są szersze.
Najwyżej zadzwonię i umówię się z gościem, ciekawe tylko czy to handlarz czy rolnik
Sorry że pisze jeden pod drugim ale nie mogę edytować. Znalazłem cos takiego tez blisko mnie http://motoallegro.pl/fortschritt-303-p … 93325.html czyli już mam 2 sztuki do obejrzenia.
mod: scaliłem ale nie wiem dlaczego nie możesz edytować ?
Nie możesz edytować bo nie zastosowałeś się do ogłoszenia które wyświetlane jest u góry forum :nie_wiem: ale już jesteś długo więc odblokowałem
Ten już dosyć długo jest na Allegro, pamiętam fotki ze śniegiem
Znajdź sobie kilka ciągników w rozsądnej okolicy i kogoś kto ma taki ciągnik, żeby wiedział co sprawdzić
jestem świeżo po zakupie zt 303 ,miło mnie rozczarował ten ciągnik ,a robilem już kilkoma
Dzięki Piotrfire za odblokowanie edycji, za niezastosowanie się do ogłoszenia przepraszam ale jakoś tak nie zauważyłem od razu. To powiadacie, że ten drugi juz długo stoi, hmm ciekawe co w nim piszczy.
Koło mnie jeden rolnik ma ZT 303 ale nie za bardzo kuma czaczę. Jedyne stwierdzenie jakie usłyszałem to, że maszyna nie do zajechania. Najlepsze było jak zapytałem o półbiegi czyli ULS, no i szczęka mu spadła: przecież to nie ma półbiegów. To tyle co do znawców tematu w mojej okolicy, pozostało forum i doświadczenia innych.
Co w nim piszczy ? Pewnie starość, a resztę musisz odkryć sam, najlepiej zanim go kupisz
Co do znawców to na forum jest dosyć dużo ludzi z dolnośląskiego, więc znaleźć nie powinno być trudno. Nawet twórca tego forum sam Admin Piotrfire jest z Twojego województwa.
Co racja to racja. W sumie powiem tak, sam jestem mechanikiem (nie tylko) ale wiadomo ,że nie wszystko się zauważy i każda maszyna ma swoje wady, dlatego czytam forum żeby wiedzieć na co zwrócic szczególna uwagę. Fajnie byłoby mieć kogoś kto takim ciągnikiem trochę popracował, ale admina nie będę męczył Po prostu pojade obejrzę i już. W razie czego coś tam zremontuje, byleby tylko nie wszystko
To zrozumiałe, że jesteś mechanikiem. Przecież masz Zetora 16245 i Bizona .
Jak by było wiadomo z której strony dolnośląskiego jesteś to może ktoś z okolicy by się pofatygował.
Witam szanownych forumowiczów. Jestem sobie rolnikiem z dolnośląskiego, dawne leszczyńskie.
To cytat z "powiedzcie coś o sobie" więc obstawiam że jest z powiatu górowskiego
ostatnio pomagałem komuś przy kupnie 323 lub 303 na gg dostałem + ale nie wiem kim ta osoba jest ? mogła by się ujawnić ?
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » 303, 300
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo