Temat: BOJKOT FIRMY UBESPIECZENIOWEJ HDI

Witam Mam ProŚbe Do Wszytkich ForowiczÓw KtÓrzy MajĄ Co Kolwiek Ubezpieczone W Firmie Ubezpieczeniowej Hdi.sĄ Nie Kompetentni W Tym Co MÓwia I RobiĄ .jeŚli Nie Chcecie Miec ProblemÓw Takich Jak Ja I Straconych NerÓw I Nie Chcecie PŁacic Za Kogos Ubezpieczenia Po Sprzedanym Samochodzie Lub Innej Rzeczy Ubezpieczonej W Tej Firmie To Wycofujcie Polisy.ja Po DwÓch Latach Mam Do SpŁaty Ubezpieczenie Samochodu KtÓrego Nie Posiadam PrzeszŁo Dwa Lata. GoŚciu KtÓremu SprzedaŁem SamochÓd Nie OpŁacaŁ Go I Po DwÓch Latach PrzyszŁo Mi Ubezpieczenie Do SpŁaty Wraz Z Odsetkami.chociaŻ DopeŁniŁem Wszystkich ZobowiĄzaŃ W Terminie.

Masz problem z Claasem Mecatorem, pisz na pewno pomogę tel  790-555-450 zmiana nr GG 35541292

2

Odp: BOJKOT FIRMY UBESPIECZENIOWEJ HDI

Tomcio mając umowe kupna sprzedaży idziesz do nich i niech sie wala na pysk że tak powiem  ,  mam to samo z PZU    tylko że mi po roku przyszło  własnie coś takiego jak mówisz ... po 2 razie jak przysłali do mnie to  wysłałem ten list poleconym do pieca big_smile    oni maja burdel w papierach nie ja ani ty smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

3 Ostatnio edytowany przez tomcio83 (2010-11-04 21:19:03)

Ja Tak Tesz ZrobiŁem Jak Ty Wojtas A Teraz Mam Komornika Na Karku WIĘC UCIEKAJCIE Z TEJ FIRMY BYLE DALEKO

Masz problem z Claasem Mecatorem, pisz na pewno pomogę tel  790-555-450 zmiana nr GG 35541292

4

Dziwny przypadek, ale czy zgłosiłeś sprzedaż samochodu do Wydziału Komunikacji i później w firmie ubezpieczeniowej ?
Bo jeśli nie to nie HDI, a Ty jesteś winny.

5 Ostatnio edytowany przez tomcio83 (2010-11-04 22:24:22)

Tak Wszystko ZrobiŁem Z Godnie Z Przepisami MAM NA TO DOKUMENTY Z DATAMI I Mam DziĘki Hdi  Takie GÓwno . Pujde Z Tym Do Gazet I Tak Im Opinie Spieprze Że BĘdom DŁugo PamiĘtaĆ TĄ Sprawe

6

mi z hdi oddali 12.50zł bo zaniosłem im kwitek z komunikacji że sprzedałem w wrześniu a oc było do grudnia po tym jak dostałem też takie wezwanie coś w marcu  Także jak masz podbite w komunikacji to niema problemu

7

Powiem Tak  SzukajĄ Jelenia Ale Zle Trafili Bo  Ja Za KogoŚ Nie BĘdĘ PŁaciŁ DzwoniŁem Do Znajomego Prawnika I Prawdopodobnie To SiĘ O SĄd Oprze

8

Jeżeli Twoja dokumentacja wygląda jak te posty na forum to ja się nie dziwię. Z firmą która obecnie nazywa się HDI współpracuję 8 lat i do tej pory problemów nie było chociaż kłopoty różne się zdarzały. Nie znam firmy ubezpieczeniowej, która równie szybko i solidnie likwiduje szkody.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

9

Dokładnie. MAREKPE dobrze mówi. HDI to porządna firma. Wszystkie firmy ubezpieczeniowe liczą na zysk. Każda wypłata odszkodowania, to dla nich wielki ból - rozumiem. HDI staje na wysokości zadania, odszkodowania wypłaca w całości i w terminie. Nie jestem u nich na procencie, walczyłem z nimi w sądzie cztery lata, stąd ich znam.

10

cztery lata?! o rany! ile to musiało kosztować...

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

11

Ja w HDI mam ubezpieczone wszystkie ciągniki, przyczepy, busa, i większość osobówek...
Jak do tej pory to mogę tylko powiedzieć że składki są b. niskie w porównaniu z innymi firmami, szkody żadnej nie było więc nie wiem jak z likwidacjia szkód..
Z firma Allianz natomiast rozstałem się jak na przełomie zeszłego roku za ciężarówke- kontynuację ubezpieczenia- krzyknęli ponad 1000zł drożej za samo OC...paranoja....

Posiadam części do sieczkarni, kombajnów i traktorów Fortschritt, silników IFA 6 i 4- cyl. Kom- 505857445
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1726

12

ja na temat HDI nic nie powiem ale WARTA jest gównowarta ...  z likwidacją szkody mojej hondzinki   zwlekali do ostatniego mometu czyli po 3 miesiącach od dnia szkody  dopiero dostałem odszkodowanie jeszcze cena auta została zaniżona o 30%

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

13

¬le się wyraziłem. Walczyłem w sądzie cztery lata, ale w sprawie wypadku - nie z nimi. Po wyroku, upełnomocnieniu się, wypłacili co do joty i w ustawowym terminie. Porządna firma.

14

Firma może i porządna, ale czasem likwidatorzy do bani się trafiają (jak wszędzie zresztą). Miałem kiedyś przyjemność z takim jednym z moich stron i musiałem trochę nosa przytrzeć cwaniaczkowi jednemu...

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

15

Nie chciałem zrobić nowego wątku więc pisze tu wczoraj tata pożyczył mojego focusa i jechał na pogrzeb   gdzieś koło łomży na ruchliwej drodze oderwało się koło od lawety która jechała z na przeciwka i uderzyło to koło w samochód elekt taki że wybita lampa zdezak błotnik była policja gość nawet się nie zatrzymał bo pewnie nie widział i teraz pytanie na odszkodowanie to ją nie mogę liczyć bo kto mi je da jedyne na co mogę liczyć to liczyć kasę na naprawę co robić

16

nic nie zdziałasz miałem podobną sytuację spadło koło z dostawczaka (z paki) autko lekko uszkodzone a gość ani się nie zatrzymał efekt naprawa na swój koszt

17

to się nazywa pech no chyba ze koleś sie zgłosi na policje że mu koło zgineło big_smile