Temat: Moje modele 3D :)
Witam chciałem pochwalić się, (nie wszystkimi) ale częścią modeli 3D które wykonałem sam
o to one...
a tu najnowszy model nad którym dopiero pracuje Fortschritt ZT-403
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Moje modele 3D :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam chciałem pochwalić się, (nie wszystkimi) ale częścią modeli 3D które wykonałem sam
o to one...
a tu najnowszy model nad którym dopiero pracuje Fortschritt ZT-403
Masz kolego talent dobrze by było przekuć to na kasę.
Dzięki mama problem, potrzebuje fotki przedniej osi ZT-303 a dokładnie kilku fotek bo chciałbym tą oś wymodelować a takowych fotek nie mam czy mógłby mi ktoś pomóc? byłbym bardzo wdzięczny, model robię do gry i chciałbym żeby był wykonany jak najlepiej
Czy do Landwirdsch Simulator 2009 lub 2011, bo moi synowie grają w to.
napisz z jakiej strony maja być foty to postaram się coś wrzucić
ojanusz Landwirdsch Simulator 2011 Piotrfire, fotka całej osi z przodu i z tyłu, od dołu jak by się dało, no i zrobić to jak najbliżej, zebym mógł wszystko zobaczyć , prosiłbym też o fotkę wydechu, a jesli masz oryginał lakier to chiałbym zebyś zrobił fotki maski, z przodu, lewej i prawej strony, wiem ze miała być tylko oś ale mysle ze nie powinno ci to sprawić problemu.., bede ci bardzo wdzięczny.. ;]
robisz je w lightwave?
no ja tez mam takiego simulatora na komputerze i podejrzewam ze trochę pracy trzeba w to włożyć, powiem ze mi by się nie chciało
No trzeba dużo czasu poświecić niestety i mieć cierpliwość przede wszystkim, a program to AC3D jeden z najpopularniejszych programów 3D. Najgorsze są so wymodelowania czesci typu silnik, osie z napedem przednim, reszta idzie w miarę dobrze ;]
masz talent naprawdę + za to
Szkoda ze na moim sprzęcie nie pójdzie LS bo wiem ze to super gra
DJ Razer d(-_-)b wielki szacun za to co robisz
mocna rzecz
ja rysuje w solidworksie ale zawodowo, i swoich modeli to raczej nie moge pokazać
Szkoda, ale wierze ze robisz to super wreszcie zawodowo ;]
szczerze to rysowania i pracy przy kompie to juz mam powyżej uszu. Ale tobie też cuda wychodzą. dziłaj dalej
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Moje modele 3D :)
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo