Odp: Mapa miejsc w których mieszkacie
mieszkam w Zduńskiej Woli , gmina Zduńska Wola , woj łódzkie
Nie szukam awantury, powodu do kłótni !! Lecz męczę atmosferę jaka jest tu między ludźmi

błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Mapa miejsc w których mieszkacie
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mieszkam w Zduńskiej Woli , gmina Zduńska Wola , woj łódzkie

Proszę po raz trzeci o umieszczenie mnie mapie mieszkam:
Zakrzew gm. Korytnica powiat Węgrów woj. Mazowieckie z góry dziękuję
http://www.fotoload.pl/index.php?id=332 … 6a8a9ce393
Oto mój sprzęt podczas jesiennej orki.
Pozdrawiam.
No w końcu się zmobilizowalem , mapy aktualne i nawet jest skiba_74 :smiley:
Dzięki wielkie Piotrfire. Spojrzałem na mapę z widokiem "Satelita" i nawet mego bizona widać.
Tylko ten znaczek położenia wypadł idealne na ranczu sołtysa.
:D:D
Dzięki Piotrze teraz jestem w 100% usatysfakcjonowany.
Slomków suchy gm Wróblew pow Sieradz woj Łódzkie
Widzę że mapa się zapełniła trochę koło Sieradza a mnie jak nie ma tak nie ma ![]()
RadekZly --- >Sieradz
Zapomniałem o weteranie wybacz , błąd naprawiony ![]()
Wola Łaskarzewska
Powiat Garwoliński
Woj. mazowieckie
milcz gmina chodziez woj wielkopolskie
Slomków suchy gm Wróblew pow Sieradz woj Łódzkie
Mnie tez jakos narazie niema
Dzięki Piotrfire
niby nic ale bez kreski na l 'ł' ![]()
No tak, dzień po stworzeniu forum się zarejestrowałem pod koniec 2006.. sporo czasu minęło, sporo ziemi przerzucono.... ![]()
fortschritt 323
no właśnie Ciebie też miałem na uwadze to pisząc...
:beer: Pozdrawiam ![]()
W okolicy Sdz są jeszcze 2 a nawet 3 których nie ma na forum- jednego z nich właściciela znam, a drugiego tylko widziałem jak sobie szosował być może to był nawet jamir12..
Ale ten którego znam raczej na forum nie zawita..
Dzięki Piotrfire
niby nic ale bez kreski na l 'ł'
No tak, dzień po stworzeniu forum się zarejestrowałem pod koniec 2006.. sporo czasu minęło, sporo ziemi przerzucono....fortschritt 323
no właśnie Ciebie też miałem na uwadze to pisząc...
:beer: PozdrawiamW okolicy Sdz są jeszcze 2 a nawet 3 których nie ma na forum- jednego z nich właściciela znam, a drugiego tylko widziałem jak sobie szosował być może to był nawet jamir12..
Ale ten którego znam raczej na forum nie zawita..
Jak był z czerwoną maską i na Sieradzu to na pewno ja bo nikt inny nie jeździ Forszem przez to miasto z jednego końca w drugi, mógł byś napisac mi konkretnie skąd jesteś bo byc może też widziałem Cię w pracy na polu.
Teraz nie pamiętam czy był czerwony może i tak.. dawno to było...
ale jak przejeżdżałeś koło polmozbytu w stronę szpitala to może Ciebie widziałem. Ale w tym roku też chyba widziałem w oddali właśnie na polach za "zielonym osiedlem" jakiś forszaj robił.
A Ty mogłeś mnie widzieć na polach właśnie koło "zielonego osiedla"..... lub na buczku. Tylko po tamtej stronie Sdz jeżdżę.
Teraz nie pamiętam czy był czerwony może i tak.. dawno to było...
ale jak przejeżdżałeś koło polmozbytu w stronę szpitala to może Ciebie widziałem. Ale w tym roku też chyba widziałem w oddali właśnie na polach za "zielonym osiedlem" jakiś forszaj robił.
A Ty mogłeś mnie widzieć na polach właśnie koło "zielonego osiedla"..... lub na buczku. Tylko po tamtej stronie Sdz jeżdżę.
To chyba jest jeszcze ktoś o kim nie wiem a ma Forsza bo ja mieszkam w Dąbrówce ale przejeżdżam przez Sieradz w sezonie ale tylko od Wrocławia na Łódź napisz do mnie na GG tylko zawsze jestem niewidoczny to się jakoś spotkamy bo pewnie mamy rzut beretem do siebie.
u mnie w okolicy jest z 4 których nie ma na forum , ale naklejki mam tera na wszystkich forszajach to zobaczę forum ![]()

To ze nie piszą to nie znaczy ze nie czytają
nie o to chodzi oni nawet nie wiedzą o forum

nie o to chodzi oni nawet nie wiedzą o forum
Wiec są dwie mozliwosci.Albo niemaja komputera.Albo problemu z ciągnikiem.:hmmm:
Ja jestem z pod Przasnysza
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Mapa miejsc w których mieszkacie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo