Odp: GG FORUMOWE
Może lepiej żeby na razie nic nie wymyślał
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak mnie instynkt nie myli i porównując styl wypowiedzi to już powrócił jako Wojto1995 ale oczywiście mogę się mylic.
Dario napisał/a:Może lepiej żeby na razie nic nie wymyślał
Jak mnie instynkt nie myli i porównując styl wypowiedzi to już powrócił jako Wojto1995 ale oczywiście mogę się mylic.
Kolego mylisz się to nie Mateusz
Raczej nie Mateusz, będzie jeszcze gorszy. Na razie na dzień dobry coś tam chce na tacy żeby mu podać, chyba się zdziwi niemiło, bo niańki tutaj nie ma
jamir12 napisał/a:Dario napisał/a:Może lepiej żeby na razie nic nie wymyślał
Kolego mylisz się to nie Mateusz
Chciał bym się mylic w tym wypadku ale jeśli tak po przepraszam kolegę Wojto 1995.
ja to jestem poje......... przyznaję się do tego. Ale Mateusz troche chamsko zachowałeś się w stosunku do Jamira i innych .
ja tam nie wiem czy jesteś ***@@ dlamnie jesteś spoko ! tak za chowałem się chamsko przepraszam jamir ! i innych
Od początku pojawienia się fortschritta 323 jego wypowiedzi trąciły dzieciakiem z podstawówki, którego tata ma fortschritta i mały sie uważał za wielkiego znawcę tematu. Posty z tego tematu są chyba najlepszym tego przykładem
fortschritt 323 nie znam ciebie i twoich rodziców ale z miłą chęcią bym ich lał po głowie ze takiego pajaca jak ty wychowali !!!
lać mojch rodziców ? idź lepiej swojch lać chamie
No jesteś niezły cwaniaczek ale nie pomyślałeś o tym że można sprawdzic z jakiego adresu IP została wygenerowana wiadomośc wiesz myślę że się pogubiłeś troszkę może przeproś wszystkich i poproś o wybaczenie.
nie pogubiłem się np komputer jest u kolegi i on pisze .
sory za dwa posty zapomniałem edytawać .
rudemenes napisał/a:Od początku pojawienia się fortschritta 323 jego wypowiedzi trąciły dzieciakiem z podstawówki, którego tata ma fortschritta i mały sie uważał za wielkiego znawcę tematu. Posty z tego tematu są chyba najlepszym tego przykładem
mój tata ma e 514 , brat e 512 , ja mam 323 , nie podstawówka tylko druga gimnazjum .
pomagam ojcu do 5 lat na gospodarce . rok temu ojciec kupił mi 323 , a w tym dokupił 10ha bo mu kazałem . wojtas nie znasz mnie i moich rodziców wychowali mnie dobrze .
na forum nie ma ograniczeń wiekowych trzeba mieć tylko fortschritta .
Chłopaku - mogłeś co najwyżej ojca przekonać do zakupu a nie mu kazać. Jak kupisz coś, za własne zapracowane pienądze, to możesz powiedzieć, że to jest Twoje. Póki co, to Twoi rodzice pracują na to, żebyś mógł sie w spokoju uczyć i niczego Ci nie brakło, a Ty możesz im w podzięce pomóc przy ziemi.
Masz rację - druga gimnazjum to już jest wiek - Panie Mateuszu ......
Skopiowane z Shoutbox
fortschritt 323 23:23:30 23/10/2010
www.fortschritt.fora.pl zapraszam
tak ale to jest forum forda nie fortschritta
Coś mi nie wyszło to miał być cytat wypowiedzi fortschritt 323
Nie rób z ludzi idiotów, widziałem to forum i nie tylko ja, a ty teraz bezczelnie kłamiesz że niby go nie było
Mam propozycję dajmy spokój gościowi to może sam się od koleguje od nas, co prawda przeprosił ale niżej znów cwaniakuje chyba ma jakieś zaburzenia osobowości czy jak to się nazywa w każdy bądź razie trzeba to zacząc leczyc bo będzie się pogłebiac ten stan.
sławek77 napisał/a:Skopiowane z Shoutbox
fortschritt 323 23:23:30 23/10/2010
www.fortschritt.fora.pl zapraszamtak ale to jest forum forda nie fortschritta
Coś mi nie wyszło to miał być cytat wypowiedzi fortschritt 323
Nie rób z ludzi idiotów, widziałem to forum i nie tylko ja, a ty teraz bezczelnie kłamiesz że niby go nie było
tak to forum było lecz jak było to dostałem- minusy , więc lepiej nie robić forum ale nadal dostaje minusy , (Nie rób z ludzi idiotów) oborze jakoś musiałem wyjść z sytuacji . ale nie wiem o co wam chodzi było forum źle nie ma forum zile . prosił bym nie dawać minusów .
coś dużo osób tu spamowało i przestało NUDA
nikt nie chce pisać o pierdołach
bo od 38 posta jest nudna gadka
głupia.... a nie nudna
głupia gadka ?
nom tam była ale sobie nagrabiłeś wtedy
nom grabiłem grabiłem aż nagrabiłem jak to Dario powiedział
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo