Odp: Uszczelka pod głowicą
tuleje byly ok moze troszke rancik mialy ale tylko leciutko wyczuwalny czysciutkie bez rys
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Silniki » Uszczelka pod głowicą
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 26 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tuleje byly ok moze troszke rancik mialy ale tylko leciutko wyczuwalny czysciutkie bez rys
no i nie odpalil zabraklo pradu zobacze za jakies 2 godzinki tylko takie pytanko z otworow od popychaczy wydostaje sie dym czy to normalne
Próbowałeś odpalać bez zakreconych pokryw zaworów??? skoro widziałeś ten dymek?, szczęście, że Ci nie odpalił, bo zachlastał by olejem wszystko wokoło w promieniu metra :uuuu:
O tym samym pomyślałeem :wow:
ja go chyba nie zrobie ni czorta nie chce zapalic tak jakby paliwka nie dostawal a teraz na dodatek jescze urwalem odstojnik od paliwa
odpowietrzyłeś pompe paliwa ?
tak
Jak paliwko to może listwa w pompie wtryskowej zablokowana, ja w zeszłym roku tak miałem, zeszło trochę zanim do tego doszłem
pomysle popatrze i naprawimy ale we wtorek
To jest 5 minut roboty na luzie
ja go chyba nie zrobie ni czorta nie chce zapalic
a spróbuj na zaciąg tez miałem podobne zdarzenie dopiero na dziesiatej długosci podwórka zapalił a przyczyna była zle ustawiona pompa wtryskowa
ale ja z pompa nic nie robilem
a jak krecisz rozrusznikiem to słychać wtryskiwacze?
ściągałeś jedną głowice czy obie
obie a czy slychac to niewiem
zawory ustawiłeś dobrze (w odpowiednim momencie, często spotykam się z tym że ludzie ustawiają sobie sami ale nie w tym miejscu co trzeba lub podstawiają zawory i potem taki efekt)
A czy przed odpaleniem podpompowałeś pompką paliwo?
karlos mozesz najpierw sprobowac na plycie traserskiej jak masz taki dostep a jak nie to prosty stol poloz na nim papier scierny i krec na okolo zobaczysz czy potrzebna jest frezarka jak nie ma duzej roznicy to sam na papierze to zrobisz fakt trzeba sie troche okrecic zycze powodzenia.
Jak paliwko to może listwa w pompie wtryskowej zablokowana, ja w zeszłym roku tak miałem, zeszło trochę zanim do tego doszłem
a ten temacik pociagniemy ale w dziale uklad zasilania :walka:
no i zaciagnalem bydlaka a ten odpalil i o kant dupy rozbic moja robote jak bylo tak jest gnojek wali i dymi z wlewu oleju i z bagnetu
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 26 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Silniki » Uszczelka pod głowicą
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo