1

Temat: rozwiązanie tajnych służb przez antaka macierwiczka co to oznacza?

Chłopaki uświadomiłem sobie dziś w rozmowie z sąsiadem czego dokonał Antek, i czym było WSI. Nie ma na tym świecie kraju który zniszczyłby własny wywiad, Niemcy po wojnie zachowali wszystkich szpiegów, Brytyjczycy w koloniach, ruscy nawet po caracie, tylko my zniszczyliśmy nasz wywiad wojskowy. Jeden głupi człowiek dokonał tego, to jest niebywałe, niewyobrażalne, niewybaczalne, chore i wkurwiające bo ci ludzie zostali na placówkach, szpiegiem jest się po kres życia dla kogo dziś pracują?

:uuuu: nie ma co Kaczor z ekipą buduje IV RP :nooo:
oniemiałem jak mi wyjaśnił skalę wydażenia.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

2

Odp: rozwiązanie tajnych służb przez antaka macierwiczka co to oznacza?

Fenol napisał/a:

Chłopaki uświadomiłem sobie dziś w rozmowie z sąsiadem czego dokonał Antek, i czym było WSI. Nie ma na tym świecie kraju który zniszczyłby własny wywiad, Niemcy po wojnie zachowali wszystkich szpiegów, Brytyjczycy w koloniach, ruscy nawet po caracie, tylko my zniszczyliśmy nasz wywiad wojskowy. Jeden głupi człowiek dokonał tego, to jest niebywałe, niewyobrażalne, niewybaczalne, chore i wkurwiające bo ci ludzie zostali na placówkach, szpiegiem jest się po kres życia dla kogo dziś pracują?

:uuuu: nie ma co Kaczor z ekipą buduje IV RP :nooo:
oniemiałem jak mi wyjaśnił skalę wydażenia.

Tak to wszystko prawda ale nasi szpiedzy de facto byli na usługach obcego wywiadu tzn.rosyjskiego i to jest wystarczający powód aby je zlikwidować i budować od podstaw nowe.

3

Fenol może najpierw zbadaj temat czym były i są w Polsce służby specjalne i tak na prawdę dla kogo pracują jak posiądziesz tą wiedzę to możemy porozmawiać a tak tylko się ośmieszasz.Widzę że nienawidzisz kaczora i jego bandy ,ja też za nim nie przepadam ale to nie znaczy że wszystko robi źle z resztą nawet najgorszy sadysta choć raz w życiu może zrobić coś dobrego.

4 Ostatnio edytowany przez Fenol (2010-11-21 12:11:39)

dlaczego? więc czym były WSI? dla mnie rozwalenie czegoś co buduje się latami z wielkim trudem i w konspiracji to totalna głupota nie wspominając o kosztach. kurna poraz kolejny to napiszę nie ma osoby na świecie której bym nienawidził, kaczki nie lubie dla mnie on i jego świta to rak toczący mój kraj.

masz na myśli służby specjalna a'la agent tomek czy coś w rodzaju zagłuszania telefonów pielęgniarkom? a kto nimi rządził? mam na myśli grubsze rzeczy Tomku.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

5

Jeśli chodzi ci o wywiad zagraniczny to zwracam honor .Te służby są bardzo dobre dla kraju,robią porządną robotę i psucie tych struktur jest haniebne.