Odp: Z cyklu znalezione na Allegro
Kurcze podoba mi się ten ciągnik ciekawe czy można dostać jakieś części.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kurcze podoba mi się ten ciągnik ciekawe czy można dostać jakieś części.
kurde fajny mi sie podoba zgasil johna i tyle hehe a to jest niemiecka firma widzialem takiego kiedys u nas w okolicy tez jestem ciekaw jak to z czesciami do nich jest
od czego tam silniki są?? i w ogóle podzespoły
Z tego co się zorientowałem już to część silników to MAN ale raczej te nowsze a skrzynie ZF czyli to co w Fendt, IHC
Man ?
No te nowsze tak ale starsze wersje to na tej stronie pisze że własna konstrukcja. Ale z tego co po wstępnych opisach widać to w razie czego silnik jest zamienny z MAN.
Kiedyś przez moją wioskę jechała laweta z takim ciągnikiem. Z tatą patrzylismy co to było za bydle I jak u mnie Litwini powieźli go do siebie na sprzedarz.. Ale ogólnie to fajny. Jak na filmikach oglądałem to ma mały skręt ale ciekawe jak u niego z palowożernością ?
a to ?? chodzi mi o ciągnik bo niektórzy kombinowali tak z sieczkarniami ale tu siedzenie jest do przodu? http://moto.allegro.pl/agregat-uprawowy … 18372.html
Hej! Byłem u tych kolesi w Walbrzychu, jest to nośnik narzędzi Steyr- 280 koni, możliwość jazdy przód tył, fotel i konsola obracana o 180 stopni, turbo intercooler, full hydrauliki, 4x4, w Austrii ciągały wielkie odśnieżary, dużo tego chodziło w czechach, właśnie z tymi bronami i sieczkarnią toporową Kemper- podbierak i heder do kuku Kempera. Były do tego jeszcze inne maszyny...więcej Konedata.net
Dwa lata temu byłem oglądać to bydle w Zywcu- nie dałem zadatku i ktoś mnie podkupił.
Cały czas szukam tego nośnika narzędzi...
Bendek
Wiesz może gdzie jest te "gospodarstwo " w Wałbrzychu bo ja jestem z Wałbrzych i niewiem gdzie to może być
Nie jest to allegro ale jest dowód na turbo w ifie http://www.traktorpool.pl/details/komba … bo/1355265 Chyba to nie jest jakaś samo- róba.
Nie jest to allegro ale jest dowód na turbo w ifie http://www.traktorpool.pl/details/komba … bo/1355265 Chyba to nie jest jakaś samo- róba.
Wygląda na oryginalne. Moc ma większą i do tego większy przerób.
Ten dowód to już tu nie pierwszy raz się pojawia
Turbinka z całą pewnością jest oryginalna, ale na pewno nie od tego silnika... Ciekawe jak tą moc zmierzyli?
Przypał ty jesteś z wałbrzycha ?? ja z okolic strzegomia to bliziutko
Hej! Byłem u tych kolesi w Walbrzychu, jest to nośnik narzędzi Steyr- 280 koni, możliwość jazdy przód tył, fotel i konsola obracana o 180 stopni, turbo intercooler, full hydrauliki, 4x4, w Austrii ciągały wielkie odśnieżary, dużo tego chodziło w czechach, właśnie z tymi bronami i sieczkarnią toporową Kemper- podbierak i heder do kuku Kempera. Były do tego jeszcze inne maszyny...więcej Konedata.net
Dwa lata temu byłem oglądać to bydle w Zywcu- nie dałem zadatku i ktoś mnie podkupił.
Cały czas szukam tego nośnika narzędzi...
Widziałem identyczny zestaw w Mieroszowie. Sławek 42 powinien mieć nr tel do właściciela
wojtas
Jeżeli sie nie myle to ty masz brata Maćka to chodze z nim do szkoły
dokładnie ten pajac to mój brat:D
Normalnie jaki ten świat jest mały :smiley:
Tak jak mówisz świat jest mały
Tak ten Steyr był w mieroszowie ale już poszedł , została sama brona aktywna ...
teraz mają czeską sieczkarnie z tą sieczkarnia toporową Kempera i własnie taka była przy tym Steyerze jak byłem to oglądać...
w ogłoszeniu masz numer , zadzwoń i spytaj gdzie to jest dokładnie ..
nie jestem w stanie Ci tego wytłumaczyć teraz
Choruję cholernie na tego Steyra- nośnik narzędzi
Jak dla mnie bardzo ciekawy ciągnik. Silnik skumulowany do minimum kabina przestronna i siłe ma tylko że w Polsce mało znany ale jeśli już na sprzedaż to za niemałe pieniądze
Jakie rozwiązanie http://www.konedata.net/Traktorit/schlu … ilence.htm
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo