Temat: Ursus C-360 troche odnowiony
Moja 60-ka po malej odnowie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Ursus C-360 troche odnowiony
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moja 60-ka po malej odnowie
Teraz to możesz nim jeździć tylko do kościoła, bo na pole to go szkoda
no ładnie sie prezentuje ale czy wygląd rekompensuje wycie tylnego mostu i brak przełożeń ??:D tak czy siak plus za robote i wywalenie kasy na ten sprzęt
Most to trocinami może wyciszyć, a biegów przecież ma 10, to i tak dużo
Teraz to możesz nim jeździć tylko do kościoła, bo na pole to go szkoda
Na początku było szkoda ale teraz się trochę ubrudził i już nie szkoda Zresztą wystarczy go wodą umyć i można śmigać nawet do kościoła
no ładnie sie prezentuje ale czy wygląd rekompensuje wycie tylnego mostu i brak przełożeń ??:D tak czy siak plus za robote i wywalenie kasy na ten sprzęt
Ciągnik jest używany do lekkich prac także liczba przełożeń nie jest aż tak istotna a do wycia mostu można sie przyzwyczaić. Zresztą zawsze można zalożyć atak od zetora i bedzie trochę ciszej
dużo kasy wydałeś na niego a ciągnik jest od roboty a nie od podziwiania . sprzedałbyś go dołożył to co poszło na upiększenie i kopił za ta kasę coś fajnego. ale to twój sprzęt twoja kasa więc mi nic do tego
Ładna sześćdziesiątka
Kszys widze jesteś z łódzkiego, jaka miejscowość?
ode mnie plusik za robotę i chęci ja bym swojej 360 nigdy tak nie odpicował nie zasługuje na to
Ładna sześćdziesiątka
Panowie jest już nas 3 do Bendka mam blisko a Krzyś niech się pochwali może też jest blisko nas i jakiś wspólny:beer: zrobimy kiedy bo jak tak będzie sypac to czasu będę miał do bólu.
Pozazdrościłeś wyglądu mojej ? :hmmm: duży plus
Bendek napisał/a:Ładna sześćdziesiątka
Panowie jest już nas 3 do Bendka mam blisko a Krzyś niech się pochwali może też jest blisko nas i jakiś wspólny:beer: zrobimy kiedy bo jak tak będzie sypac to czasu będę miał do bólu.
No tak tylko jak bedzie tak sypać i wiąc jak dziś to się prędko nie spotkamy...
dużo kasy wydałeś na niego a ciągnik jest od roboty a nie od podziwiania . sprzedałbyś go dołożył to co poszło na upiększenie i kopił za ta kasę coś fajnego. ale to twój sprzęt twoja kasa więc mi nic do tego
Nie zgadzam się z Tobą Za pieniądze ze sprzedaży i za to co w niego włożyłem na pewno nie kupiłbym nic fajnego. A jeśli bym coś kupił to na pewno w to "nowo kupione coś" znowu trzeba by trochę kasy włożyć. Myślę, że orientujesz sie po ile chodzą 60 i takie kabinki lub 60 z taka kabinką (około 20tyś) Spróbuj kupić za to cos fajnego co nie wymaga żadnego wkładu finansowego(często takie stwierdzenie pojawia się w ogłoszeniach) Tu mam ciągnik, który znam od dawna. Ciągnik, który sam wyremontowałem i wiem czego mogę się po nim spodziewać i ile jest wart. Ciągnik jest od roboty ale powiem Ci, że takim pracuje się o wiele przyjemniej ;-)
Ładna sześćdziesiątka
Wieluń
ode mnie plusik za robotę i chęci ja bym swojej 360 nigdy tak nie odpicował nie zasługuje na to
A moja 60 tyle sie napracowała, że zasłużyła na porządny remont
To uzupełnij dane w profilu...
Kiedyś musimy zorganizować spot Forum Forsza... jest już nas troszke na ziemi łódzkiej...
Musimy się na gygy zwąchnąc i pogadac.
9018147- moje gg jak cuś...
Witam,chcę wymienić siedzenie i mam dylemat jakie lepsze,dzielone dwuczęściowe czy jednolite,proszę o opinię ,pozdrawiam
Trzeba by pojeździć dzień na takim dzień na takim.
Ja mam w MF dwuczęściowe z grenne i jestem zadowolony
Moim zdaniem lepsze dwuczęściowe bo przynajmniej nie będzie gromadził się syf między oparciem a poddupkiem
I przewiew większy Ja mam dwuczęściowe i jest ok, w miarę wygodnie...
też mam dwuczęściowe , z granita. polecam
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Ursus C-360 troche odnowiony
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo