Temat: jakie prezenty dla rodziny i przyjaciół.
może już coś wymyśliliście co dla ojca, matki, siostry, brata, kobiety i kolegi?
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » jakie prezenty dla rodziny i przyjaciół.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
może już coś wymyśliliście co dla ojca, matki, siostry, brata, kobiety i kolegi?
ja dostane od ojca forschritta 323 pewnie lub jakieś pole a ty fenol ojcu kup klucz pneumatyczny
rozważam miernik elektroniczny lub biografię Fryderyka II, reszta beneficjentów to wciąż zagadka.
trzeba dobrze obserwować i słuchać. Żona na laptopie w zakładkach zrobiła nowy folder i nawrzucała tam pełno odnośników do różnych rzeczy. hehe teraz tylko muszę wybierać - ot sprytna kobieta.
Polecam książki W. Cejrowskiego większości ludziom się podobają
Ja w tym roku idę tanim kosztem kupuje w markecie młotki z promocji dla wszystkich żeby sobie prezenty z głowy powybijali.
Dla dziecików zabawki dla KOCHANEJ ŻONY dobry perfum z allegro od zaufanego sprzedawcy a dla pozostałej rodziny robimy sobie takie symboliczne prezenty do jakieś tam kwoty dla każdego.
Starsza córka dostanie laptopa dla młodszej córki nie mam jeszcze pomysłu a żonie może syna zafunduję .
to się ucieszy
Myślisz? córka czy żona ?
Fenol miał na myśli pewnie żonę
I młotki diabli wzięli syn sobie zażyczył Quada a żona nowe autko a już myślałem że smyknę się po bandzie.
I młotki diabli wzięli syn sobie zażyczył Quada
nie kupuj chińskich quadów 1rok i po nim :nooo:
ja też to potwierdze nie kupuj chinola bo pożałujesz ...
Nie panowie mam na oku fajnego Hammera. Chyba nie jest za miskę ryżu.
No mój brat kupił chińskie główno i cały czas serwis i ma tylko raty do płacenia
Starsza córka dostanie laptopa dla młodszej córki nie mam jeszcze pomysłu a żonie może syna zafunduję .
Mój kumpel też na urodziny dostał dziecko.
Żona z sąsiadem się złożyli...
Cytując klasyka "misiek, nie płacz, kupię ci chechłacz".
U mnie jak u kolegów. Każdy dostanie po Fendt'ciku ( narzeczona John Deere'a bo bardziej jej pasuje do biżuterii), a ja chyba sobie zafunduje SLR'a. Ehhhh święta jak każde inne...
Chłopoki co dostaliście i co daliście? Będzie baza na przyszły rok.
Staruszkowi solidna latarkę czołową na baterię, mamie kapcie, siostrze lusterko i zestaw to pazurów, sam dostałem elektroniczną suwmiarkę
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » jakie prezenty dla rodziny i przyjaciół.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo