Odp: Powiedzcie coś o sobie
witaj ali79 (Waldek)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witaj ali79 (Waldek)
Jak Ali to może być islamskim terrorystą :hmmm:
Nie:) Ali to tylko zdrobnienie od Waldi, tak kiedyś wołała na mnie moja młodsza siostra i tak już zostało
Każdy tak mówi
Cześć Waldek !
Pomożemy.
Cześć Waldek. Ja też zDolny Śląsk, a z Twoich okolic kupiliśmy kiedyś Liaza 180 z łychą.
Witam sąsiada z kotliny
witam, jestem tu nowy, na imię mam Bartek, mam 24 lata, jestem z okolic Płonska, póki co żadnego Forsza jeszcze nie mam ale plany są i stąd moja obecność tutaj
Witamy , to blisko mnie.
Witam, mam na imię Dominik mam 19 lat pochodzę z małej wioski Łąki położonej 60km od Warszawy interesuje się muzyką, grafiką 3D i motoryzacja, jestem tu ponieważ jestem fanem tej marki i chce jak najbardziej dowiedzieć sie czegoś więcej o tych wspaniałych maszynach. Ja nie posiadam żadnej maszyny tej marki ale w przyszłości chciałbym zakupić ciągnik Fortschritt ZT 303, marką zauroczyłem sie będą dzieckiem ponieważ mój sąsiad posiada kombajn E-512 który był jedynym kombajnem innej marki u mnie w wiosce, reszta to poczciwe Bizony do których nie mam przekonania ;] i ten kombajn jako jedyny ma dusze z tej grupy kombajnów. Tyle o mnie, myśle ze bliżej poznamy się na forum, pozdrawiam ;]
siemka
Witaj na forum fortschritt i IFA
Cześć Dominik witaj na forum:brawo::D:pa:
witam jestem daniel i mam do sprzedania 303d w całości lub na części bardzo tanio pisz jeśli coś potrzebne 667299945
witaj zara napiszę do ciebie bo ciekawe za ile głowice masz lub silnik :hmmm:
daniel załóż wątek w dziale sprzedam i tam się ogłoś !! tu masz coś powiedziec o sobie a nie o tym że ciągnik pchasz na części
Witam wszystkich Fortschrittforumowiczow!
Na imię mi Wojtek. Mieszkam u zbiegu granic podkarpackiego, małopolskiego i świętokrzyskiego, więc co zmiana podziału terytorialnego Polski to inne województwo;)
Lata Chrystusowe mam dopiero na karku, ale w rodzinie mam Fortschritta od 1979 r. pod postacią prasy K-442 kupionej na przydział.
Od zawsze związany jestem z rolnictwem wedle rodzinnej tradycji, ale w ostatnim czasie już nie bezpośrednio.
Aktualnie poszukuję ZT 303 ponieważ jest doskonale skrojony do aktualnych potrzeb mojego gospodarstwa.
witaj na forum :beer:
Witamy kolejnego Wojtka
heh Wojtek tez wita Wojtka
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo