101

Odp: Tani dostawczak, jaki?

Jeśli tylko taki masz problem to daj co najmniej na 3 msze i jeszcze 100 na nowe świece i busik będzie gadał jak nówka big_smile

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

102

Sprawdzasz dobrze, zresztą obojętnie jak podłączysz bo to tylko grzałka, ale jak ciemna i zimna to możesz zrobić z nich tylko kolie dla żony wink

103

A podobno na początku świece były sprawdzane...

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

104

Dario napisał/a:

Sprawdzasz dobrze, zresztą obojętnie jak podłączysz bo to tylko grzałka, ale jak ciemna i zimna to możesz zrobić z nich tylko kolie dla żony wink

Niestety pójdą na złom bo nie mam żony lol

Rolnik z powołania:-)

105

Lepiej zostaw, przy odrobinie pecha i żony nabawić się łatwo, a wtedy będzie jak znalazł wink

106

Świece wymienione i pali. nie powiem ze na dotyk ale przy - 8 zapalił więc jest ok. Dzięki koledzy za pomoc

107

Dario napisał/a:

Lepiej zostaw, przy odrobinie pecha i żony nabawić się łatwo, a wtedy będzie jak znalazł wink

buahahahahaa nie mogę

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

108

Miał być agregat uprawowy, a jest:
http://img407.imageshack.us/img407/472/img0012jv.jpg
Blachy cztery lata temu robione, a silnik w zeszłym roku. Mruczy aż miło posłuchać, a 2,5 tony wiezie jakby pusto jechał :beer:

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej

109

No to opić trzeba wink taki sprzęt pociągnął by 5 ton na przyczepce  ?

110

Gratulacje kolego

111

Scorpion napisał/a:

No to opić trzeba wink taki sprzęt pociągnął by 5 ton na przyczepce  ?

no i się pije trzeci dzień, a 5 ton to trochę dużo i chyba trakcji mogło by braknąć. W sobie 4 tony to wiele razy wiózł. Parę razy go ćwiczyłem z ziemniakami, ale jazda nie jest za ciekawa 60-70 max

112

no to  opij dobrze!!!  moje gratulacje

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

113

Niezła bryka gratulacje takiego szukam sobie można wiedzieć jaką kasa i który rok

114

Wiekowy jest 1992. Sprowadziliśmy go w 2005 i 5 lat woził badyle, a teraz przeszedł za 2,500 do mnie na emeryturę czyli dożywocie w ekstremalnych warunkach tj gospodarka, las, złom i tak w kółko do 4 ton na pokład i heja. Drewna z lasu ile się zmieści, złomu na złom tak samo.

115

No to niech służy Gratulacje

116 Ostatnio edytowany przez jamir12 (2011-01-29 23:24:28)

A ja się zastanawiam jeszcze nad kupnem DAF 400 96rok za 2000zł i pewnie żeby nie 2 połowa to już by stał u mnie 1,5T ładowności na bliźniaku.

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

117

to jest półcięzarówka ??

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

118 Ostatnio edytowany przez fortschritt 323 (2011-01-29 23:49:53)

no agregat to nie jest ale może być :beer:

GG-11131606 Spokojny ze mnie chłopak weź podejdź pogadaj looknij !!
Nie szukam awantury, powodu do kłótni !! Lecz męczę atmosferę jaka jest tu między ludźmi
http://koleso.topof.ru/logos/pneumant_logo.gif
błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi smile

119

Jest szansa, że zarobi niebawem i na agregat. Biały zarobił na traktor i prasę. On ma 1,5 t ładowności, wzmocnione resory, wersja skandynawska i jest na 225/70R15. Teraz na zimę założyłem mu na tył 215/80R15 z terenówki to trochę lepiej jedzie.

120

Panowie   pytanie do znawców tematu big_smile     chodzi mi o to jakie opony najlepiej zakałdac do busa ??    felgi są 14 cali  a bus to mercedes MB 100  ??  pilnie  z tego co wiem na oponach powinna byc literka C  ??  to prawda czy    zakładac jak leci aby przegląd przelazł ??