Odp: Domowe papierosy
Fenol do Grudziądza mam trochę bliżej niż Ty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Domowe papierosy
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fenol do Grudziądza mam trochę bliżej niż Ty
nie ma to jak dyplomatyczna odpowiedź ale tu nie tylko o CIebie chodzi po prostu chodzi o jakąś okolicę czy większe miasto wiem skąd jest człowiek i w jakim świcie się obraca.
No dobra Jestem z kujawsko-pomorskiego powiat wąbrzeski
Dobrze, że u mnie ani nikt nie popija ani nie popala :angel: . W żyłach mamy czystą krew, a w domu i płucach prawdziwe górskie powietrze....
...Pozdrowienia dla żonki Kilka świetnie wyglądających sprzedawczyń/właścicielek interesu tam widziałem Która z nich to Twoja małżonka?
He, he Żonka przebywa w pawilonie nr 23 i mówi, że zaprasza wszystkich na ciepłe skarpetki, rajstopki, kalesony i majtachy... :dance:
Tomku, wszystkim "nadużywającym" źle życzysz, ale sam jeszcze rok temu, tak jak pisałeś, "nadużywałeś".... Kilka lat temu też tak myślałeś? A co, jak dopadnie Ciebie jakaś choroba, która będzie miała korzenie z przeszłości?
Na szczęście dolegliwości związane z nadużyciem były proste do wyleczenia oprócz jednej,głównie to dieta załatwiła sprawę.Nie mam pojęcia jaka choroba mnie dopadnie w przyszłości ale wiem jaka mnie dręczyła w przeszłości a była to głupota z tego co zauważyłem to bardzo ciężka do wyleczenia i napisałem wcześniej trochę ostrzej aby koledzy w nałogu opamiętali się puki czas tak jak ja a nie czekać na raka.Głupota to wielka siła i ciężko z nią walczyć ale można wygrać ,trzeba mieć trochę silnej woli i przyjaciół którzy pomogą w ciężkich chwilach.Mam prośbę do kolegów jeśli jesteście w szponach nałogu to nie częstujcie papierosami ani alkoholem bo u mnie tak się zaczeło.
Jeden nałóg trzeba mieć , ja wybrałem papierosy bo mi służą , alkohol mi nie służy więc nie pije. Druga sprawa to to że po alkoholu musisz odtajec żeby jechać , a ja ciagle gdzieś jeżdze i mam głowe spokojną praktycznie jestem dostępny całą dobę , w nocy o północy wstanę i pomogę , papierosek w gębę i nitro.
Ale i tak największym nałogiem nas wszystkich jest elektryczność. Bez niej już tylko nieliczne plemiona potrafią funkcjonować....
Dobrze mówisz Piotrze , człowiek bez prądu to jak dziecko we mgle , nie może się odnależć.
hehheeh a mówią że ludzie na wsiach sami robią prĄd hehehehe
He, he Żonka przebywa w pawilonie nr 23 i mówi, że zaprasza wszystkich na ciepłe skarpetki, rajstopki, kalesony i majtachy... :dance:
No to już wiemy gdzie można się zaopatrzyć w kalesony a zima nie ustępuje ani o milimetr więc warto zapamiętać numer pawilonu
A jak mocno zasypie, to nawet z domu nie trzeba się ruszać, bo żonka sama je ładnie zapakuje i wyśle - www.fhunaj.pl . No chyba, że ktoś chce sprawdzić mój gust...
Chłopaki czy któryś z was widział maszynkę do cięcia liści tytoniu ale typu starej lady do sieczki , albo ma coś takiego ?
mój dziadek miał kiedyś takie coś ale już chyba u nas tego nie ma.
Bo szukam czegoś takiego bo nożem ojcu już się nie chce
Dzięki + ! Ta pierwsza mi się podoba
Nie rozumiem dlaczego ten watek jest na stronie głównej a dyskusja o K,R,U,S i składkach po jednym dniu dyskusji została wycofana do tylu tak ważny temat
Bo chce się palić a nie ma czym ciąć tytoniu
Potrzebuję trochę liści tytoniu. Może ktoś z Szanownych Kolegów posiada ten towar ?
Nie mam ale mam numer do gościa który taki towar ma . Ojcu smakuję Gościu wysyła kurierem .
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Domowe papierosy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo