1

Temat: wymiana klocków w cieniase

Czołem
wymieniłem klocki w cieniasie na Kamoka ponoć średniej jakości ale w miarę ok(56zł). Teraz jest taki problem że hamując nie wymuszę całkowitego zablokowania kół one się wciąż kręcą nawet jak wduszę pedał;) do końca. Druga sprawa nie wiem dlaczego z prawej w czasie hamowania hamuje mocniej bo ściąga w prawo a klocki są z jednego opakowania i od jednej pary. Czy coś jeszcze jest do doregulowania? czy to się dotrze? dziękować

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

2

Odp: wymiana klocków w cieniase

Przez 200 km powinieneś łagodnie hamować, żeby klocki się dotarły.

3

a jak cię w prawo ściąga to nie dobrze sprawdź  może masz za małe ciśnienie w oponach ... może masz tarcze nie równo wytarte dlatego też może sciągac  może byc droga krzywa ( to byc może najbardziej odpowiednia odpowiedź będzie big_smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

4

dotrą sie big_smile

5

hmm. może to głupio zabrzmi ale nie zapowietrzyło Ci się coś tam ?

Tylko głupi nie wie że jest głupi a mądry to wie

6

nie bez obaw o to szczególnie zadbałem, hamulce działają wyśmienicie, dotarły się po ponad 300km pewnie dlatego że powierzchnia tarcz była zmasakrowana ale traz jest ok, dziekuję chłopaki.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”

7

Fenol, jaki masz silnik w CC ? 700 ? zagazaowany czy benzyna??

8

no ba! 700 z gazem big_smile
zielony postrach szos, przy 90 StarTrec chowa się ze swoją prędkością warp big_smile

9

Fenol  dobrze  że  nie jesteś  maniakiem  w  kwestji  aut .  Cienias  nie  cienias  ważne  żeby  dupsko  woził .

10

mieliśmy 700 w benzynie, nie wspominam go dobrze bo wieczne problemy jak nie gaźnik to uszczelka pod głowicą, ale było minęło. Zawsze marzył mi się sporting big_smile