Temat: czy jesteście za likwidację Religi ze szkół ?

czy jesteście za likwidację Religi ze szkół  ?

GG-11131606 Spokojny ze mnie chłopak weź podejdź pogadaj looknij !!
Nie szukam awantury, powodu do kłótni !! Lecz męczę atmosferę jaka jest tu między ludźmi
http://koleso.topof.ru/logos/pneumant_logo.gif
błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi smile

2

Odp: czy jesteście za likwidację Religi ze szkół ?

nie jestem za likwidacją religii w szkole ponieważ można lekcje odrobić tongue i pośmiać się z klechy albo katechetki tongue

Sprzedam U-4514

3

albo nie czaje tej ankiety, albo świąteczne % uderzyły za mocno tongue

4

To już kolejny co robi ankietę, w której nie wiadomo o co chodzi.

5

zaraz będzie moda na robienie ankiet .........

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

6

nie chcesz chodzić ? nie chodź niech ci ojciec napisze ze jesteś ateista i po problemie, a jeżeli ktoś chce niech chodzi wink

7

John Lenoon miał  jakieś  sprzeciwy  co  do  religii .  Wiecie  może  dlaczego?

8

Teraz kto nie chce nie musi chodzić na religie nie jest to przymus , wystarczy odpowiednie zaświadczenie!!

9

Wtedy teoretycznie chodzi się na etyke

Rolnik z powołania:-)

10

Dario napisał/a:

To już kolejny co robi ankietę, w której nie wiadomo o co chodzi.

chcesz mi coś powiedzieć? smile

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

11

Etyka w szkołach jest jak na lekarstwo, tzn. właściwie to jej nie ma, a na religię chodzić nie trzeba, jednak wtedy pozostaje problem z pustą rubryczką na świadectwie, co skutecznie zaniża średnią, która jest bardzo ważna i kółko się zamyka. Nieźle to sobie purpuraci wykombinowali, najpierw podstępnie religia do szkół, potem sprytny manewr z katechetami by w końcu umieścić ocenę na świadectwie! Paranoja jakaś!

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.