Odp: Konkurs na najładniejszą choinkę
Dario ty jako zadeklarowany ateista choinkę postawiłeś? Niesamowite
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Konkurs na najładniejszą choinkę
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dario ty jako zadeklarowany ateista choinkę postawiłeś? Niesamowite
U mnie w chacie jakiś przełom w tych sprawach co mnie cieszy. Nie stawiamy choinki , stawianie choinki spotkało się z ogólnym sprzeciwem a to pewnie wina rozpasłego kleru który zawalił nas niezbyt przychylnymy wieściami o ich bytowaniu. Czas świąteczny traktujemy jako długi weekend ze wskazaniam na to zeby był uroczysty. Dziesięć litrów gorzały i żarcie które jeszcze jest w trakcie przygotowywania powinno wystarczyć
Pozdrawiam świątecznie.
na ile osób ta gorzała i ile u Ciebie trwają "święta"?
dziś sąsiadowi dałem banknot o nominale sto trylionów dolarów (z Zimbabwe) powiedział że rozwiązałem jego problemy finansowe
@draqon22, stawiać jej nie stawiałem, ktoś ją ze strychu przyniósł, ja musiałem ją ubrać
Co do ateizmu, to nie wiem co ma to wspólnego, choinka jest niemieckim pogańskim wynalazkiem. Co prawda z jakimiś Bogami to ma coś wspólnego pewnie, ale nie z tymi od KK, nie mówiąc, że dziś jest już świecką tradycją
no jeszcze 2 chojki i będę musiał dać nagrody :hmmm: czyli chyba +
co więcej ci się nie chce oceniać ?
chce a da ktoś więcej prac ? jak do to ocenie macie czas do po jutra
na ile osób ta gorzała i ile u Ciebie trwają "święta"?
dziś sąsiadowi dałem banknot o nominale sto trylionów dolarów (z Zimbabwe) powiedział że rozwiązałem jego problemy finansowe
dla trzech pijoków taka ilość to pestka już siedem flaszek obalone . Zaraz się zjedzie rodzinka i do stołu dosiądą jeszcze dwie moczymordy i maraton pobiegnie dalej . Gorzała to zwykły sponiewieracz kupiony w Toruńskim Realu po 13,99 za flaszu Łowiecka
lepszy spiryt z cytryną i modkiem ) rozrobić litr czystego na 0.8 wody i gra ) poniewiera lepiej a na drugi dzionek (albo 3) zalezy kto jak długo do kaca nie dopuszcza niema tego potwornego bólu głowy zwanego KAcem mordercą
jest trudny wybór ale zara wybiorę chojki
miejsce 1 i + Dario :brawo:
miejsce 2 i + fortschritt 323 :brawo:
miejsce 3 i + kris. 123.pl :brawo:
miejsce 4 i + tomek1974 :brawo:
miejsce 5 i + jacekrado :brawo:
miejsce 6 i + ?????????? :nie_wiem:
miejsce 7 i + ????????? :nie_wiem:
miejsce 8 i + ????????? :nie_wiem:
miejsce 9 i + ????????? :nie_wiem:
miejsce 10 i + ???????? :nie_wiem:
masz + i miejsce 5 :brawo:
no i po ptakach... a ja miałem dziś ochotę wstawić swoją choinkę
a kto ci broni ja tez wystawie a niech patrzą plusa za choinke nie potrzebuje bo plusy sa za wiedze a nie za chabazia a chacie
dobra wstawiać te foty , przedrze konkurs nawet o tydzień i o 10 miejsc
narazie jeszcze nie oceniam może jeszcze ktoś chętny ? wojtas ?
będzie będzie
ale nie mam jak zrobic zdjęcia za dużo ludzi w domu .... i wszyscy w tym pokoju co chwast stoi
Fortschritt 323 myślisz że zależy im na konkursie ? po prostu chcemy pokazać i już, twoja łaska o przedłożeniu konkursu jest myślę zbędna, chętnie wrzucę po konkursie
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Konkurs na najładniejszą choinkę
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo