Odp: [Sprzedam] Części Fortschritt- nowe i używane!!
a felge przednia 12.5-20 do 303 mial bys
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » [Sprzedam] Części Fortschritt- nowe i używane!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a felge przednia 12.5-20 do 303 mial bys
bedzie w przyszłym tygodniu...
a masz plastik na 3 dziury przykręcany
o ile pamiętam dobrze to 7 łopatek
Hej! Mam wiatrak- jeśli nadal Cie interesuje to zrobimy świąteczna cenę...:cool:
-pasy do kombajnów 512, 514 Pneumant
wszystkie pasy ? jaki pas i za ile > NP JEZDNY <
Mam teraz wypisać ceny wszystkich pasów do Fortschritta? Jesteś zainteresowany czy posta sobie nabijasz, bo pytasz "np jezdny"...
Jutro jak zdążę sprawdzić czy mam to Ci napisze, jak nie to dopiero po świetach lub nowym roku jak nie zapiję.....
nie wiem czy jestem zainteresowany narazie chcę się dowiedzieć za ile masz pas jezdny Pneumanta bo tu jest za 150zł ale nie pnełmata http://allegro.pl/pas-jezdny-do-sieczka … 31922.html
Prośba do kolegów którzy handlują aby dogadywali się na PW lub E-meil
Nie mam już jezdnego, ani do sieczkarni ani do kombajnu, za 150-200 to ja sprzedawałem używki z Pneumant'a, a z tym pasem za 150 zł to życze powodzenia- na pewno jakość idzie w parze z niską ceną...
wiem że pnełmant jest dobry , a tak przy okazi masz jakieś koła do wózków do hedera 514 lub 512 ?
A masz może pompe wodną ? I jaka cena jak by co ?
Pompy do Ifa 4 cylindry-
Pompa wodna nowa niemiecka- 300zł
Pompa wodna używana, niecieknąca- 150zł
Pompa z elektromagnesem nowa, niemiecka- 700zł
Na allegro jest nowa pompa wodna za 190zł to jest jakaś inna ( podróba? :hmmm: ) A o co chodzi z Tym elektromagnesem ?
Nie wiem czy te z allegro są z Chin czy z Niemiec- wydaje mi się że oszczedność jest pozorna.... Mi nowa pompa z Łodzi (raczej made in czajna) wytrzymała troszkę ponad jeden sezon- ciesze sie że nie rozdupczył mi wtedy wiatrak chłodnicy...
Pewnie są użytkownicy tych pomp na forum to niech się wypowiedzą...
W moim Zt była pompa wodna z elektromagnesem co blokował wiatrak jak sie zagrzał silnik, , zastąpić chyba można tą z elektromagnesem na zwykłą- ale to może niech ktoś się wypowie co użytkuje Zt...
ja zamieniłem i nic nie trzeba przerabiać tylko wentylator ma inny rozstaw śrub
dokładnie, kupiłem ostatnio pompę, kosztowała 220zł nie dowiedziałem się skąd jest wnioskuję że Chiny a to oznacza że muszę moją starą zregenerować i mieć na podmiankę bo ta może się rozkaczyć w każdej chwili.
Chłopaki co to znaczy że części są GMP to jakaś marka czy co? szukałem po necie i jakoś nic konkretnego nie znalazłem czy to są Chińczyki właśnie?
GMP to węgierskie
GMP to dosyć śliskie określenie, które nie powinno być nazwą firmy i raczej nasi handlowcy określają nim części wyprodukowane w określonych standardach >> http://pl.wikipedia.org/wiki/GMP_(przemysł)
Chociaż jak widzę tą jakość części do maszyn rolniczych to nie bardzo w to gmp wierzę.
W przypadku części do maszyn rolniczych sprawdź sobie np w THU ile części mają w ofercie wytworzonych przez GMP
Witam.
Masz może sam wirnik ( skrzydełka ) do pompy wodnej ? Bo u mnie okazało się że skrzydełka są w bardzo dobrym stanie a tylko miejsce te co trzyma rozlazło się.. Nawet pompa nie ma luzów
I jak byś miał to za ile ?
Hejo!
Nowa porcja cząstek-
-chłodnia zt uzywana niecieknąca stan bdb
-pompy wodne z elektromagnesem używane niecieknące
-rozrusznik używany stary typ
-gumy- słoneczka sprzegłowe- nowe i używane
-docisk z tarczą komplet- używka
-deska rozdzielcza z zegarami w bdb stanie
-głowice używane
-półbloki
-korby i tłoki
-komin używany stan bdb
-kolektor ssący i wodny
-rozdzielacz hydrauliczny sprawny
-wieszaki tył
-belki tylnego tuza nowe
-zaczep kłowy nowy
-zaczep górny
Jeśli coś potrzeba to proszę pisać... Pozdrawiam!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » [Sprzedam] Części Fortschritt- nowe i używane!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo