Odp: GG FORUMOWE
Chłopaki ile wart jest agregat forszaja 5.2m podwójne wałki z tyłu z pręta siłownik jest brak tego całego mechanizmu zamykajacego boczne połówki ??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chłopaki ile wart jest agregat forszaja 5.2m podwójne wałki z tyłu z pręta siłownik jest brak tego całego mechanizmu zamykajacego boczne połówki ??
Też się rozglądam za czymś takim
no wojtas coś ty zrobił z awatarem
To zależy czy chcesz kupić czy sprzedać jak kupić to po cenie złomu a jak sprzedać to jak najwięcej
Jak jest kompletny z wałkami ,to coś koło 3000. A jak brakuje tych elementów od otwierania to trzeba odliczyć za czas poświęcony na uzupełnienie tych odciągów i sworzni, za tak zwaną mitręgę.
ooo temat żyje a ja myślałem że martwy jak majkel dzekson
mam do kupienia tylko nie przemawiają za mna te wałki z pręta .... a sprzedał bym z miłą chęcia swój agregat rau 4.5 m
Pytanie drugie czy ktos posiada wspomaganie w C 330 ?? bo chodzi mi takie po głowie
wałki z pręta są do bani od razu dolicz wymianę wałków. za taki jak podajesz z oryginalnym wałkiem z pręta i bez składań więcej jak 1500 bym nie dał o ile jeszcze spawarki gdzieś nie widział
nie no rama nie widac żeby była spawana jakies 80 % zębów ma wymienione te końcówki na nowe koles woła za to 3 tysiaki max mu mogę dac 2.5 tysiaka
tylko bym jeszcze sprzedał ten swój agregat ....
http://allegro.pl/agraegat-fortschritt- … 75485.html
Do niego wałki i wio, kiedyś widziałem za ,5 kompletny,
Myślę ze twoja oferta jest dosyć niekorzystna,
ten agregat co pokazałeś Scorpion to u wiesia stoi ... no tak tylko doliczyc spawanie mocowanie i całe ramy wraz z wałkami do dorobienia to wyjdzie dużo
http://fortschritt-landma.forumieren.de … r-wildbahn
fortschritt 423 chyba się przeprowadzę do niemiec
Mam pytanko od czego założyć stabilizatory cięgien dolnych tylnego TUZa bo stare mam porwane . Zastanawiam się nad tymi suwanymi na przetyczkę od zetora ?
Lepiej weź kup od Jumz/MTZ. Bo te suwane to nie będziesz mógł dobrze ustawić tych cięgien. Ja miałem od od 80tki to porozrywało he a oryginalny jeszcze mam i trzyma
Ja spawałem już z 20 razy, ale spawam tak żeby się urwało zanim coś ma się zepsuć poważniej. Lepiej spawać niż kupować nowe.
od ursusa nie wytrzymują (te suwakowe na profilu)
W grene proponowali mi od 4512 no nie wiem, zobaczę jakie mają te od mtza
Lepiej weź kup od Jumz/MTZ
Nie polecam ja kupiłem i ciągle spawam oryginały są bardzo wytrzymałe
To już nie wiem sam co robić taka pierdółka a problem z zamiennikami , problem coś dostać :nie_wiem: :stu: :uuuu:
ja kupiłem nowe 5 lat temu i jest wszystko ok
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo