Temat: Gaz łupkowy

Czy w waszych rejonach szukali już gazu łupkowego? Właśnie podpisałem zgodę na rozciągnięcie czujników na moich działkach,nie wiem czy dobrze zrobiłem chociaż za straty związane z ich pracami będzie inna dokumentacja.Czy ktoś ma już jakieś doświadczenia z geofizykami

2

Odp: Gaz łupkowy

to tak u nas badali przeszli i nic nie  znalezli za podpisanie umowy dostałem 20 zł  i za szkody wyrządzone 27zł  prze pole przejedzie ci wielka sada która pozostawi koleiny. u ciebie bada Geofizyka Toruń ?

Sprzedam U-4514

3

Tak w naszych rejonach są ci z torunia badają już od kilku lat niedaleko mnie jest nawet szyb wiertniczy w Łebieniu.Trochę dałeś ciała jak dali ci tylko na flaszkę za wjazd na pola.Ja zgodziłem się za samo tylko wejście na pola za 150 zł. plus szkody po przejechaniu sprzętem.Mam już trochę doświadczenia ale z innymi firmami na jednym z moich pól stoi wieża centertel telefonii komórkowej.Z tego co piszesz to są chyba niezłe cwaniaki te pierniki

4

Żeby postawić nowy transformator musieli przejechać mi po młodej kukurydzy, namieszali błota, musiałem ich jeszcze wyciągać, dostałem 900 zł + 100 od chłopaków za wyciąganie,jakieś 50 m x 8m

5

wiesz u mnie dużej szkody nie ma bo nic nie ma zasiane tam tylko za orane ale można była od nich trochę wysępić ale niech i oni żyją

Sprzedam U-4514