Temat: rozgarniacz łanu
witam
panowie poszukuje rozgarniaczy do łanu najlepiej te rozkładane jak macie namiar to bym był wdzięczny a może ktoś ma komplet w zapasie i chce sie pozbyć to ja jestem chętny
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zespół żniwny » rozgarniacz łanu
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam
panowie poszukuje rozgarniaczy do łanu najlepiej te rozkładane jak macie namiar to bym był wdzięczny a może ktoś ma komplet w zapasie i chce sie pozbyć to ja jestem chętny
do claasa to bym cie poratował ale raczej nie bedą pasic
Ja mam od Bizona dwie sztuki na zbycie.
Jeśli Chcesz To JA Robię Takie rozgarniacze na na zamówienie
prześlij foto na meila gienio79@wp.pl i jaka cena za komplet
Robię Je Na wzór rozgarniacza wziętego od kolegi .Ten Rozgarniacz jest Podobny do rozgarniacza Bizonoskiego . Obecnie Nie Mam Zdjęć A z ceną MYŚLĘ ZE BYŚMY SIĘ DOGADALI A Powiedz mi do jakiego modelu kombajnu miały by być te rozgarniacze bo mocowania w E512 różnią się od E514.
e 514
Jeśli Chcesz To Mogę Wstawić Rys. Jaki sobie zrobiłem przy planowaniu???? Odp????
gienio79 wysłałem ci na e-mail rys. tego rozgarniacza mniej więcej on tak wygląda po złożeniu w razie pytań pisz na gg nawet gdy jestem nie dostępny . Mój Nr GG 9605000
a nie wie ktoś jak sie zakłada podajniki wyleżonego łanu
moze zdjecia
pokaże ci tylko fotekę trzasne to proste jak budowa cepa
mam 2 rodzaje na śrubę i szybkiego montarzu
Jak nie zapomnę to po niedzieli wrzucę zdjęcia podbieraków.
U mnie jest tak, że na szpilke mocującą bagnet od spodu nakręcasz taką dość dziwną nakrętkę, na to nakładasz bagnet i jednym uderzeniem młotka go zabezpieczasz.
Jak do wtorku nie będzie zdjęć to przypomnij mi o tym.
no cosik takiego
http://www.fotoload.pl/index.php?id=f77 … a0e63d8812
a od bizona ktoś próbował dopasować bo kupić takie to chyba problem a bym musiał pomyśleć po tym jak groch z pnia młóciłem
Bizonoskie są przykręcane na 2 śruby jak bagnety
rudemenes miałem ci przypomniec o zdjeciu joker
joker - przepraszam za zwłokę
oto link do albumu ze zdjęciami podbieraków w moim kombajnie
http://rudemenes.fotosik.pl/albumy/809409.html
Jak masz jakieś pytania to pisz..
dzieki rudemenes za zdjęcia teraz bede miał jakieś rozeznanie tylko u mnie jeszcze na nakładce na bagnet jakis kawałek drutu i nie wiem co właśnie z tym
Też nie wiem
Jakbyś chciał, to takie podbieraki jestem w stanie załatwić po ok 20 zł/szt. - oczywiście używki
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zespół żniwny » rozgarniacz łanu
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo