Temat: Wymiana Łożysk Na Podajniku
witam czy ktos wymieniał łozyska na bembnie i podajniku ukosnym w E-517?? Jak tak to prosze o jakies wskazowki bo mnie w tym roku to czeka:)
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » podajniki i zbiornik na ziarno » Wymiana Łożysk Na Podajniku
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam czy ktos wymieniał łozyska na bembnie i podajniku ukosnym w E-517?? Jak tak to prosze o jakies wskazowki bo mnie w tym roku to czeka:)
Pozdrawiam
wymieniałem łożyska na podajniku prosta sprawa rozpinasz łańcuchy wyciągasz wał na zewnątrz ściągasz stare zakładasz nowe i po sprawie a bęben to który masz na myśli
Stworzyłem nowy wątek bo do tamtego zupełnie nie pasował
nie wiem jak jest w 517 ale w 512 też jest nie problem wymienic łozyska ale je nie o tym chciałem mianowicie chodzi mi o podajniki kłosowy i zbożowy bo łańcuchy w nich podobno pasują od bizona i są o połowe tańsze :stu:
czy wie ktos może czy na sprzęgiełku które ciągnie podajniki jest jakieś łożysko czy coś innego bo rozsypała mi się ta część w drobny mak Najlepiej jakby ktoś mógł wstawić zdjęcia z katalogu. Chodzi mi dokładnie o tą część gdzie jest ta sprężyna dociskowa i są tam dwa koła pasowe. Z góry dzięki
Właśnie mam taki sam problem co kolega wyżej. Gdzie będę mógł dostać to wszystko całe?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » podajniki i zbiornik na ziarno » Wymiana Łożysk Na Podajniku
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo