Odp: Powiedzcie coś o sobie
Witam kolegę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam kolegę
Hej kolego! widzę że też z lubelskiego, skąd dokładnie? może kiedyś jakieś spotkanie integracyjnie?:)
Cześć wszystkim! Jestem Tomek i jestem tu zupełnie przypadkowo. Mój wujek jest szczęśliwym posiadaczem ZT 323A i poprosił mnie, żebym pogrzebał troche po necie za informacjami na temat Fortschritta i tak tu trafiłem. Będzie to zabawa w "wiódł ślepy kulawego" - mój wujek nie zna się na komputerach, a ja nie znam się na traktorach, dlatego wybaczcie mi jak palnę jakieś głupstwo. Na razie pogrzebię trochę na forum, ponieważ mój wujek ma kłopot ze skrzynia biegów. Jeżeli nie znajdę nic co mogłoby mu się przydać to zacznę pytać.
Cześć Tomek.
Witamy witamy szukaj i pytaj tu nikt nie gryzie ani nie bije
witamy Tomka
Witamy, witamy, szukaj i pytaj a coś się wymyśli
witam na FORUM FORTSCHRITT I IFA !
Witam Tomek ,aż miło czytać taki pierwszy post nowego użytkownika .
Witamy, witamy
Joł Joł Tomaszu Forum się pomału powiększa
Witamy kolegę
Witamy,witamy -,,koniec języka za przewodnika" -więc pytaj śmiało.
Witam wszystkich na forum jestem początkujący z uwagi nato rze mieszkam w [plenerze] niemam kabla do internetu i mam słaby zasięg radiowy ,ale urzytkownikiem maszyn Forst jestem od dawna E514-1998r zt 323a-2000r t088 b200 ,jako że byłem pierwszym z niewielu szukających części do tych a był z tym problem to jednak przy nich nich zostałem mając wcześniej 80tki 120tki bizony40 50 56 itp.
Witaj Jano ,ale litości jak można napisać ŻE przez RZ ???
Witaj Jano ,ale litości jak można napisać ŻE przez RZ ???
Wybacz nowemu koledze nowy jest , tremę miał i tak wyszło każdemu może się zdarzyć a ja jakie byki robię he he Witamy !!!!!
No witamy witamy
Witam kolegow z forum .Marcin 34 lata jestem od 4 lat posiadaczem Fortschritta zt 323 a. mieszkam w malej wsi pod Skierniewicami .Zajmuje sie ukladaniem kostki brukowej odsniezaniem i uslugami koparko- ladowarka .
zt 323a-2000r
E514-1998r
A to ciekawe :hmmm:
witamy na FORUM FORTSCHRITT I IFA !
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo