Temat: SKLEP INTERNETOWY GRENE
Może kogoś to zainteresuje mają sporo ciekawych rzeczy zamówiłem dosyć sporą przesyłkę zobaczę co to za części będą
http://www.sklep-grene.pl/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » SKLEP INTERNETOWY GRENE
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może kogoś to zainteresuje mają sporo ciekawych rzeczy zamówiłem dosyć sporą przesyłkę zobaczę co to za części będą
No ja mam ten Grene pod nosem bo jakieś 20km ode mnie w Warcie.
Od mnie też jest niedaleko
ja mam nie daleko chyba w szadku
W Szadku nie ma Grene niestety popatrz na mapie sobie jest tylko partner handlowy nic więcej.
eee tam grene ja mama grene pod nosem 12 km a jak przyjdzie co do czego to zasuwam do chojnic do agroursusa 26km albo do sępólna do agromy 30km. Grene to sklep dla posiadaczy koni, psów i dzieci przy okazji można tam kupić zawleczkę do bolca od cięgła.
jeśli nie potrzebuję części na "wczoraj" to często zamawiam z tej stronki. Dość szybko i można trafić na dobre promocje.
Ja też tam pare zamówień już zrealizowałem jest sporo taniej niż w naszej koszalińskiej AGROMIE
Dwa lata temu była promocja w ich gazetce siedzena do ciągnika .Siedzenie kosztowało 150zł więc kupiłem i zamontowałem w MTZ 82. Działa do dzisiaj amortyzator jak do tej pory nie wyciekł ,a tapicerka jak nowa.Siedzenie jest irlandzkiej firmy PROMEK.Więc moja opinia jest na plus dla firmy GRENE.
W Szadku nie ma Grene niestety popatrz na mapie sobie jest tylko partner handlowy nic więcej.
no to jest partner handlowy , nie pamiętam wiem zw mają rzeczy grena
maksx też mam siedzenie z stamtąd jest w 360 powiano być niższe bo się głową o dach wali
Jest zakres podnoszenia i opuszczania siedzenia 10 cm więc nie wali się głową o dach ;-)
ja jak otwoże okno i mam dobrą lornetke to moge patrzyć co robia w siedzibie w modle ale towar to made in china lub podobne słabej jakości niestety i jak chcesz coś kupić to prokonuje do agrorami do kalisza hba 60000 asortymentu i grene od nich bierze tylko trzeba samemu bo nie sprzedaja przez internet dzwonisz i pytasz o cene taniej nie znajdziesz
Joker dał bys jakieś bliższe namiary na ten Kalisz nie mam daleko i zawsze może się przydac.
zobacz na internecie agrorami a telefon to 0627616215
Dostałem właśnie przesyłke i nie narzekam firma jest porządna rzadnych podrób nie sprzedają;najbardziej jestem zadowolony z lamp do przyczepki samochodowej bo w końcu udało mi się kupić porządne lampy solidnie wykonane reszta towaru też ok,będe korzystał z Grene częściej; to w agromach mają coraz częściej tandetny towar
w grene maja dobry towar tez u nich kupuje mam do nich 10km i z pracownikami jestem na ty. towar jest dobry ale nie do fortschritta niestety do np claasa to polecam chodz ja osobiscie do mojej 517 kupowalem czesci w ubieglym sezonie bo mam w niej sporo czesci z claasa i dostalem od reki. i polecam klucze firmowe grene nie do zdarcia mam pare kompletow
Też mam w zasięgu trzy sklepy grene ale nie każdy towar mają dobry np.palce do przetrząsacza claas to tandeta w porównaniu z oryginałem ,pękły mi już trzy czopy zwrotnicy w 912 i jeden wytrzymał tylko jeden dzień !! a kupiony w agromie użytkuję już ponad rok,ale klucze i inne artykuły znormalizowane to już ok.
jutro tj. 2 grudnia jest dzień darmowej dostawy - niezależnie od ilości i wielkości paczki.
w szatku niema grene ale jest agro partner grene tak jak to jest u mnie i mam jedną przewage nad sklepem grene moge mieć takie same ceny lub niższe na ten sam towar
klucze polecam są z dożywotnią gwarancją no chyba że zgubicie ,no i na zime polecam bielizne termo aktywną i skarpetki rewelka sam nosze
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » SKLEP INTERNETOWY GRENE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo