Temat: Opolagra
Czy ktoś z Was wybiera się pod opole na te pokazy? Bo ja tak i może przy okazji się spotkamy na live i pogadamy :smiley:
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Opolagra
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś z Was wybiera się pod opole na te pokazy? Bo ja tak i może przy okazji się spotkamy na live i pogadamy :smiley:
niestety jak dla mnie to za daleko
A gdzie jest sielinek?
to juz lepiej na agro show takze kolo poznania tyle ze to dopiero we wrzesniu
podobno to najwieksze targi i pokazy rolnicze w polsce ale jeszcze nie bylem dopiero w tym roku postaram sie byc moze forszajkiem
Najszybciej jest Minikowo - i najbliżej
no ja takze bylbym za minikowem bo tam takze mam najblizej wiec zapraszamy do minikowa
mnie też najbliżej do minikowa i co roku jestem obowiązkowo a mój teść jest jednym z wystawców trzody
no to wysoka szarza
i jak kto z was wybiera sie do minikowa i kiedy?
planuje byc jutro na pokazach maszyn a potem troszke pospacerowac po wystawcach
no i wrocilem krotko cmowiac szok cenowy
kto jedzie na opolagrę ?? bo ja chyba pojade jak by ktos jeszcze tam sie wybierał to było by super znaczy tak pojade jak ktoś tam będzie z was a jeśli nikt nie jedziesz to nie ma sensu bo napatrzec się na nowy sprzet to żadna frajda bo i tak mnie nie stac:D:P
Fajna ta wystawa jest ?
nie wiem nigdy tam nie byłem
Jeśli chodzi o tą w Poznaniu to jest nawet na co popatrzec, byłem kilka razy i powiem szczerze że bym się wybrał.
to nie ta w poznaniu. Opolagra - blisko Opola http://www.opolagra.pl/ Coś na wzór Agro-show. Jeśli ktoś z południowej polski to bardzo szybki dojazd autostradą A4. Ja planuję wycieczkę z synkiem i żoną pod warunkiem że żona nie będzie miała zjazdu w szkole, nikt się nie pochoruje, w tym czasie nie będzie siana do zbioru. Chcę pooglądać przetrząsacze do zielonek a zapewne będzie większość producentów wystawionych
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Opolagra
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo