Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Ode mnie też + za foto:) Fajny.. czy to co widze na przodzie to może mocowanie tura?
A tak w ogóle to co za eksperymenty na nim robisz?
misz masz z 323 - no widać, wiekszosc, sw 400 - no wiadomo, silnik.. ale co on ma z 303?? ;>
Tak mial tura,teraz ma przedni tuz wykonany przeze mnie .Blacharska kosmetyka jest w trakcie spawania,dodatkowo obnizona kabina bo garaz byl za niski.Czeka mnie jeszcze zamontowanie silownikow wspomagajacych plug ma 1800kg i ledwo dyga.No i jakis lakier wtedy.Z 303 ma sprzeglo skrzynie tylny most zwolnice rame i przedni naped.z 323 ma blachy wajche biegow i kola.Moze ktos wie jakie dlugie maja byc te silowniki , jaki skok i srednica.Aha dziwnym patentem jest w nim pompa od wspomagania<zamontowana od ciapka>ale o dziwo dziala
a w którym miejscu jest zamontowana?
Proponuję żebyś zrobił foty i umieścił w dziale "zrób to sam"
wyglada super
Witamy w naszym gronie a jesli chodzi o doładowanie to jest to opisane w dziale zrób to sam
Witam Wszystkich.
Mam na imię Paweł, lat 27, z wykształcenia mechanik, pracuję w Metal-Fachu. Moja przygoda z E512 zaczęła sie w 97 roku kiedy to ojciec pojechał pociągiem do handlarza z Głubczyc po ten kombajn, którym to wrócił o własnych siłach do Sokółki (podlaskie). Po jednodniowym zapoznaniu sie z maszyną były prawie trzy tygodnie bez zatrzymywanki!!
Pozdrawiam
Witamy na forum :beer: :smiley:
witam.
Mam na imię Marcin mam 18 lat ,,posiadam" (to jeszcze na tate stoi) t323a po lekkich poprawkach gospodarstwo liczy 13 ha ale to może sie kiedyś zmieni :;)
pozdrawiam.
Nio to serdecznie witamy kolejnego miłośnika sprawdzonej niemieckiej marki :brawo:
O witam witam! My to sie chyba już znamy ciut.. na e-maile mi sie nie odpowiada, cooooo ??
Przyjemnego i owocnego 'forumowania'
dzięki za mile i gorące przyjecie
tylko zdjęcia nie mogę zapodać:(
A w czym problem?
no po prostu nie mogę postępuje wg. instrukcji z FAQ i nic
a na jaki serwer wrzucasz? masz GG jeśli tak podaj nr
6266057gg
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo