Odp: Czy ZT 323A 100 koni da sobie radę z B 201 6 skibowym półzawieszanym?
Coś koło 1,6 tony
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Jakie maszyny ciągacie? » Czy ZT 323A 100 koni da sobie radę z B 201 6 skibowym półzawieszanym?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Coś koło 1,6 tony
Dziekuję bardzo kolega szybko odpisał a chciałem edytować posta i o długość zestawu zapytać bo przyczepki solidnej muszę szukać :hmmm:
pisali koledzy że cos koło 7 metrów ja jutro jade oglądać jak coś to tylko na autolawecie przywioze
Dokładnie to waży 1580kg na tabliczce tyle pisze.
Dzięki serdeczne + @Przypał można wiedzieć gdzie kupujesz czy szukałeś na alledrogo czy lokalna prasa no i pochwal się nowym zakupem w razie co
Dzieki narazie sie niechwale jutro jade na zwiad jak wszystko bedze wporządku to biore jak kupie to sie pochwale a znalezłem go przypadkowo , jak części kupywałem to zobaczyłem ogłoszenie
Panowie a ZT 300 da radę z moim agregatem ? tj 5 metrów, niska łapa, dwa wałki
Panowie a ZT 300 da radę z moim agregatem ? tj 5 metrów, niska łapa, dwa wałki
My zetorem 8011 ciągamy agregat 5 m 2 rzedy lap z tyłu wałki i brona i idzie jak burza.
Ja ciągam 5,2
Ale może przód pomaga
kolega C385 ciąga forszajowego 5,2m i nie płacze fakt za na 4 terenowej ale jedzie , a drugi przejazd trochę płyciej jedzie na 2 szosowej
Panowie ciągać a ciągać 5,20 można ciągać i 255 tylko co z tego ? Wiem że czym szybciej tym lepiej oczywiście bez przesady
My jedziemy 4 terenową i radzi sobie bez problemów , takim samym biegiem też orzemy.
Ale zależy jakie kto ma ziemie na glinie to bedzie ciężko a na piachu to capkiem można walczyć to niemacie co porównywać
Ale zależy jakie kto ma ziemie na glinie to bedzie ciężko a na piachu to capkiem można walczyć to niemacie co porównywać
Też nie bo ciapek się zakopie a nie ruszy Ja mam agregat Kleina 3,60 i swoim MTZem staram tak robić żeby wałków nie było widać jak się kręcą w tedy jest jakiś efekt No i przynajmniej na jakieś 10 cm No jak sie da bo czasem kółka w górze a agregat tylko połechce troszkę i nie wejdzie wcale
e tam ciapek piekielna moc dał by radę z agregatem 5 m spokojnie ja swoim ciapkiem co prawda na 4 gaz w podłode prędkośc jak żółw ale ciągną 10 pól ciężkich bron po oranym
Wojtas ujmij, masz z czego.
hmm na jesień może nagram bo na wiosne nie chce mi się rozkładac tych bron
nie mówię o uprawie takim zestawem a o zabawie i zamęczaniu maszyny o uprawie to jakies 2.2 m i hejda talapkiem
Witam Panowie,
mam takie pytanie czy forszaj 323 poradzi sobie z czeskim agregatem który ma 8 metrów?
Ten ciągany złożony i po asfalcie to pewnie że sobie da radę. A ten zawieszany to raczej nie podniesie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Jakie maszyny ciągacie? » Czy ZT 323A 100 koni da sobie radę z B 201 6 skibowym półzawieszanym?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo