Odp: 303, 300
Myślę, że 12,4/11-24 lub 14,9/13-24.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » 303, 300
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Myślę, że 12,4/11-24 lub 14,9/13-24.
Czesc po krotkiej przerwie. Niestety zakup ciagnika troche mi sie przesunął, musze kase przeznaczyć na co innego. Ale nie ma tego złego jak to mówia, nie teraz to w przyszłym roku. Myslałem, że kupię traktor i zimą będe go sobie remontował a teraz pozostał mi tylko remont junaka który czeka juz z 10 lat Pietia gdzie mieszkasz ? Ja mam do Góry 16 km od strony Jemielna, takie małe zadupie.
to zły pomysł przednia szyba za duża musiałbyś kombinować i dzielić
nie wiem ona weszła by w zbiornik paliwa,dzielić co masz na myśli.
W c385 maska nie wchodzi do kabiny i masz dużą przednia szybę nie dzieloną a w 303 maska wchodzi do kabiny i w kabinie masz wycięcie na maskę i zbiornik oleju
jak chcesz mieć ciszej skorzystaj z mojego pomysłu i se wycisz oryginalna od 303
z maską nie byłoby problemu przecinasz w odpowiednim miejscu i gotowe gorzej ze zbiornikami oleju czy paliwa.
Rafik mieszkam w Rawiczu
No to niedaleko, 25 km mam do Rawicza przez Wąsosz. Ładną obwodnice Wam robia
rafik wąsosz hmm to gdzie dokładnie mieszkasz??
Tak i bardzo ładnie będa płacic za aiemie pod nią .
Hej.
Do Wojtasa: mieszkam w trakim miejscu, że nawet Ben Laden powiedzial iż bomby nie spuści bo mu się nie opłaca:)
Poaza tym u nas za ziemie pod most i obwodnice w Ciechanowie płacili jak za budowlanke.
Pozdrawiam wszystkich i Wesołych Swiąt życzę.
hehe jednym słowem psy dupą szczekają i na noc asfalt zwijają :dance: nie przejmuj się przynajmniej masz ciszę
Witam po przerwie. Widze, że temat lekko przycichł. Ja w międzyczasie troche pojechałem po bandzie i złożyłem wspólnie z ojcem wniosek na modernizacje do ARiMR na JD 6930 i opryskiwacz. Na razie czekamy czy przejdzie weryfikacje bo pierszeństwo dla producentow mleka w dolnosląskim jest.
Pozdrawiam wszystkich.
to z zakupu forsza nici?
Na razie odpuszczam, zależy czy wniosek przejdzie. Jakby się okazało, że nie przeszedł to wrócimy do pierwotnego planu bo tak czy tak muszę coś większego kupić. Najlepsze, że już miałem kilka "Forszajów" oblukane, felgi na przód pod większe koła, przeliczone średnice kół coby się zgrywało i turbawkę do silnika hehe. A tu panie przyszedł koleś i zamącił mi w głowie z tym wnioskiem.
Więc ja zadam kilka pytań o podstawowe różnice pomiędzy zt 30* a zt 32*.
Jaka jest różnica, jak działa uls ,sprzęgło, czy może działać ono bez sprężarki, wszystkie wskazówki mile widziane
O mamo Scorpion czyś ty się z ch oinki zerwał?. Zadałeś temat jakbyś wczoraj się zalogował na naszym forum. Szukaj i czytaj, a ja w imieniu całej reszty społeczności życzę Ci wytrwałości.
Urwał urwał. Po prostu facet nr 1 mówi że musi przerobić sprzęgło na hydrauliczne bo szarpie,ble ble, pęknie jeden wężyk i koniec, nie wysprzęgli. Facet nr 2 twierdził iż ciągnik bez sprężarki odpalali i było ok, poza tym przeczytałem sporo wątków na temat 303 ale wszystkiego i tak nie rozumiem więc grzecznie pytam, chyba nie tylko nowi użytkownicy mają do tego prawo.Jeśli tak to pora założyć nowe konto
scorpion gdzieś były odpowiedź na twoje pytania na tym forum ale gdzie hmmm nie pamiętam działu ... a jak nie znajdziesz to załóż temat i po krótce się wszystko wyjaśni
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » 303, 300
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo