Odp: Pokój zwierzeń
a Dr House nie mógł tego zrobić osobiście?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Pokój zwierzeń
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może nie miał odpowiednich narzędzi pod ręką
aktualnie skończyło się znieczulenie
narzędzie mam zawsze przy sobie
w szpitalu siedzieliśmy dobre 2 godziny wiadomo polska służba zdrowia bo najpierw na lekarza czekaliśmy z pół godziny w końcu przyszedł taki zaraz po studiach grzebał z godzinę w końcu skończył ale jeszcze kazał poczekać bo miała przyjść pielęgniarka zrobić zastrzyk przeciwko tężcowi no to czekamy znowu może z pół godziny w końcu przyszła baba po 50 a na oko to ze 120 kilo miała i jak jej zrobiła ten zastrzyk to już całkowicie siedzieć nie mogła
aleś sie zemścił na tej dziewczynie :) znaczy deska się zemściła
kupcie sobie piec na ekogroszek często się nie chodzi ale z kupki ubywa
koleżanka powiedziała mi że przez piec z podajnikiem płaci stówę więcej za prąd, czy to możliwe?
mówiłem jej uważaj żeby ci drzazga w d**e nie weszła i nie skończyłem nawet powiedzieć a tu krzyk
nie możliwe mam dwie pompy jedna od co druga na wymiennik ciepła(bojler) mają po około 30W i dmuchawa w piecu (nie wiem ile) silnik od żmijki z 500 W. to wszystko jak za 40zł zeźre prądu to huk musiałbym policzyć kwh.
Witam ten tydzień był dla mnie nie za dobry bo: po pierwsze musiałem kupić słomę bo mi się skończyła na drugim gospodarstwie miałem jeszcze 15 bali ale nadają się tylko do Podściółki bo leżały tam prawie 2 lata po drugie akumulatory w c360 siadły całkowicie i znowu wydatek na nowe po trzecie w środę chciałem wywieźć gnojówkę bo już mi płytę zalewa no i nie wylałem bo mi w beczce koło pękło a zrobić na razie nie mam czasu po czwarte wczoraj moja dziewczyna złamała rękę a po piąte dziś forszajem rozjechałem kota dobrze że był bury więc nie szkodliwy
jednym słowem cały tydzień do d*py
Ręka do wesela się zagoi Też miałem złamaną to jest paskudna sprawa
Gdyby nie ta ****** zima to pewnie by nie złamała bo pośliznęła się na oblodzonych schodach i poleciała w tył dobrze że se głowy nie rozbiła tylko złamała lewą rękę i mocno stłukła kość ogonową
no to z kością ogonową będzie miała przej... parę lat nie koniecznie od razu... wyjdzie za jakiś czas
oby nie na razie bierze jakieś zastrzyki na to więc może się zagoi
kość ogonowa, bolesne.. hmm skąd to znam..
parę minut wcześniej do niej dzwoniłem i mówiła że po zastrzyku jest lepiej tylko zastrzyki też bolą tak źle i tak nie dobrze.... ale powiedziałem jej żeby szybko zdrowiała to nauczę ją jeździć forszajem bo umie tylko rowerem
mi wczoraj nowe zimówki ujradli z przed domu były w bagażniku i też ie moę sie tym tygodniem dobrze pochwalić....co tu dużo gadać
U mnie choroba tygodniowy pobyt w szpitalu na chirurgi bo wycinali mi tarczycę i wkońcu w domu. Tylko ,że na pole z azotem trzebaby wjechac a tu pompka 30 dni chorobowego
mi wczoraj nowe zimówki ujradli z przed domu były w bagażniku i też ie moę sie tym tygodniem dobrze pochwalić....co tu dużo gadać
Nie to nieźle :uuuu: Ja tam używki kupuje bo mojej becie oponki na sezon wystarczą tylko za ciężką nogę mam :stu: :crez:
U mnie choroba tygodniowy pobyt w szpitalu na chirurgi bo wycinali mi tarczycę i wkońcu w domu. Tylko ,że na pole z azotem trzebaby wjechac a tu pompka 30 dni chorobowego
U to kiepawo !!!!!!! Matka miała operację na kamienie to parę miesięcy nic nie mogła robić :nooo:
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Pokój zwierzeń
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo