1 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2011-03-26 14:39:15)

Temat: "Ocieplenie Klimatu"

Drodzy Koledzy ,  miałem  dzisiaj okazję nad ranem obejrzeć "Niewygodną Prawdę" i słyszałem o filmie "Chmury słuchają gwiazd "Może Tomek 1974 się wypowie bo go oglądał   .
Po napisach końcowych zaczołem się zastanawiać czy nie przenieść się wyżej np. czy nie osiedlić się  koło  Małysza     lub w  Alpach big_smile Albo zacząć  budować Arkę tongue A najlepiej puścić w piz..u gospodarę i zacząć rakiete budować i szukać nowej planety do zamieszkania tongue I tu moje pytanie jak wy patrzycie na tą sprawę kto ma rację? Bo jedno jest pewne ocieplenie     postępuje :hmmm:

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

2

Odp: "Ocieplenie Klimatu"

No u mnie to jednak cholernie mokro... wink

3

to dobrze będzie ciepło tongue  i trzeba klime do ciągnika załozyc

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

4

Sebastian gdzie to oglądałeś ? bo nie moge nic znaleźć.

5

pewnie w Tv Trwam tongue

6 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2011-03-26 22:32:41)

Krzysiek napisał/a:

Sebastian gdzie to oglądałeś ? bo nie moge nic znaleźć.

Na polsacie chyba po północy leciało a Trwam nie mogłem znaleźć big_smile za to  radio marysia  słucham jak nie mogę zasnąć pięć minut i pełna faza wink

7

Ocieplenie, zlodowacenie, przemagnesowanie... Modne i chwytliwe tematy. Nie jeden człowiek na tym "wypłynie" na wierzch, ale Ziemia też już nie jeden raz to przechodziła i przechodzić będzie. Jaki mamy na to wpływ? Tego to nikt tak do końca nie wie. Jak już, to tylko lekko to przyspieszymy.

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

8

Powiem wam największym pragnieniem człowieka jest panowanie nad wszystkim przynajmniej ja mam takie pragnienia więc oprócz badania kosmosu największym wyzwaniem dla ludzkości będzie kontrola klimatu i wieże że to możliwe.Jedyne co mnie martwi to ślepe i podświadome pragnie ludzi do samozagłady.Już nie długo asteroidy nie będą straszne zostaną dwie rzeczy które mogą nas zniszczyć czyli potężne erupcje wulkaniczne i samozagłada jak to opanujemy to możemy jeszcze przetrwać kilka tysięcy lat.

9

Ale do tego jeszcze trzeba, aby każdy ludź był człowiekiem. Dziś wystarczy jeden świr i po zabawie...

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

10

To prawda przez całe istnienie ludzkości balansujemy na krawędzi i z każdą minutą zbliżamy się coraz bardziej do przepaści im większa wiedza tym więcej i szybciej może zginąć ludzi.

11

Według  mnie im większą posiadamy wiedzę i lepsza  technologię tym bardziej  jesteśmy głupsi smile

12

Wpiszcie sobie gdzieś w necie najlepiej you tube nie pomylić z redtubem smile chemical trails lub po prostu chem-trails. Dużo to może zmienić nasz wizerunek na sprawę globalnego ocieplenia może nas nie utwierdzi w tym co wiemy i czego jesteśmy pewni ale na pewno was to zaciekawi.... a i jeszcze jedno że to znowu pomysł i wina amerykańców.....poczytajcie pooglądajcie na pewno się zdziwicię wink

13

a co to redtube?
mnie interesuje ocieplenie klimatów z ruskimi, może samo dadzą kody do samolotów wink

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

14

hmm co do tego redtube to pomińmy ten temat !!! tongue  bez skojarzeń ale to forum o tematyce rolniczej a nie erotycznej tongue

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

15

wojtas napisał/a:

hmm co do tego redtube to pomińmy ten temat !!! tongue  bez skojarzeń ale to forum o tematyce rolniczej a nie erotycznej tongue

Głodnemu chleb na myśli tongue