Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Siewnik i pług
Strony 1
Ja jestem mało rolny, prawie jak działkowiec ale oferta bardzo kiepska albo ja jestem zbyt rozwiniętym małorolnym.
hehe do 330 albo 360 pług w sam raz na jakieś kliny czy coś, a jaką masz na to cenę pytam z ciekawośći
pług ma ciekawe korpusy, przedpłużki też są, fajna sprawa.
Pług to raczej do 360, ciapka w nim nie widzę, śmigał z ciepkiem?
To jest oferta dla 4-5 hektarowców. Poniemiecki pług u poprzedniego właściciela chodził z 25 konnym traktorkiem. Podobnie jak i siewnik. Wszystko kompletne i w oryginale z wyjątkiem barwy. Ceny do uzgodnienia. Gorsze i lepsze pługi ogłaszają po 1000 zł. Siewniki ogłaszają się w okolicach 2000. Wszystko kwestia właściwej negocjacji.
No ja mam 5ha właśnie ale chyba zbytnio się rozwinąłem a tu taki sprzęt się trafia.
to kupiłeś forszaja na 5 hektarów ?
Właśnie na tyle kupiłem bo wyszedł mnie taniej niż moja była 4011 wraz z remontem którego wymagała ale za to teraz robota idzie super, w tej chwili mam 10ha z czego połowa dzierżawa ale mam z czego dokładac więc może się postaram o jeszcze 5 albo więcej.
Pług już trochę spawany, mechaniczny obrót. Naprawdę tylko do ogródka
Siewnik taki w zimie sciągłem i sprzedałem jednemu małorolnemu u nas w okolicy- bardzo zadowolony cena też coś koło 2 tysi...
Pług ma już nowego właściciela. Za 1000 poszedl.
Strony 1
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Siewnik i pług
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo