Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Dodatkowe siłowniki wspomagające podnoszenie
Bingo
Byłeś szybszy
nie dziala ta strona
Jak niedziała ? działa
Witam.
Panowie wstawcie zdjęcie gdzie można podłożyć ten grosik żeby ciśnienie wzrosło bo nie wiem lub mi dobrze opiszcie
Dzięki
pod ten zawór w kształcie denka szklanki pod sprężynę są na nim jeszcze takie wpustki (dwie dziury)
Witam.
Panowie wstawicie zdjęcie gdzie można podłożyć ten grosik żeby ciśnienie wzrosło bo nie wiem lub mi dobrze opiszcie
Dzięki
Miałeś przyjechać po zegar i co zamarzłeś?
no ale nie dostałem odpowiedzi wiec nie wiedziałem.
a mam 2 fortschritty i przy jednym rozebrałem to i wy to nazywacie sprężynka??
tam jest porządna sprężyna!!
no ale nie dostałem odpowiedzi wiec nie wiedziałem.
a mam 2 fortschritty i przy jednym rozebrałem to i wy to nazywacie sprężynka??tam jest porządna sprężyna!!
a poza tym tam grosza się nie da podłożyć ponieważ wpadnie do środka
Napisałem Ci na PW numer telefonu.
Panowie podłożyłem pod ta sprężynkę 5zł no i podnosi dużo lepiej.
Tylko jedno pytanie??!!
Wytrzyma to siłownik??
witam a możne ktoś wstawić fotkę gdzie podłożyć ten grosik czy 5zl bo naprawdę nie wiem gdzie i jak to rozkręcić bo też mi słabo podnosi
witam a możne ktoś wstawić fotkę gdzie podłożyć ten grosik czy 5zl bo naprawdę nie wiem gdzie i jak to rozkręcić bo też mi słabo podnosi
na rozdzielaczu masz taki kapturek a w nim są 2 dziurki takie małe a znajduje się to obok regulacji szybkości przepływu oleju.
Strasznie jest to ciężko odkręcić dobra żaba i pójdzie
michu23 napisał/a:witam a możne ktoś wstawić fotkę gdzie podłożyć ten grosik czy 5zl bo naprawdę nie wiem gdzie i jak to rozkręcić bo też mi słabo podnosi
na rozdzielaczu masz taki kapturek a w nim są 2 dziurki takie małe a znajduje się to obok regulacji szybkości przepływu oleju.
Strasznie jest to ciężko odkręcić dobra żaba i pójdzie
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=510&p=4 to masz zdjęcie gdzie to się znajduje
dzięki radek na pewno się za to dziś wezmę
dzięki radek na pewno się za to dziś wezmę
to pracuj i powiedz jaki efekt
o ku... ! z grosza na 5 zł. no to koszt tej naprawy podniósł się o 500% a mówili ze Vat skoczy tylko o 1% :-)
To nie 500%, a kilkadziesiąt tysięcy procent więcej... Takiej podwyżki to przecież żaden budżet nie zdzierży
Radek namieszałeś w wątku i zupełnie zmieniłeś temat jutro usuwam
witam koledzy odkrecilem ten dekiel i tam jast dojsc duza sprezyna pod sprezynom podkladka i kulka a na sprezynie u gory mialem jeszcze takom tulejke ze 0.5cm ona tam jest oryginalnie czy juz ja tam ktos podlozyl dodatkowo podlozylem tam podkladke jak 5zl ale efektu niema co radzicie na rozgrzanym oleju ciezko podnosi plug 700kg musze przygazowac
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Dodatkowe siłowniki wspomagające podnoszenie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo