Odp: sprzedam maszyny rolnicze!!!
Bendek a ty co handlarz ? i co to za siewnik amazone ? wyślij mi zdjęcia hcow@o2.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam maszyny rolnicze!!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bendek a ty co handlarz ? i co to za siewnik amazone ? wyślij mi zdjęcia hcow@o2.pl
Bendek wrzuć je tutaj, bo mój znajomy potentat rolny (6ha ornego) sadzi się na 3 metrową Amazonkę D7 lub D8. Poważnie, bo chciałem mu opylić Botscha 2,25 ale się obraził.
A tam od razu handlarz- maszyny wymieniam...
Foto siewnika znajdziecie tutaj- http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=2039
Marku Amazonka D7 lub D8 to nie w tych pieniądzach.....
D7 jak nie w tym jak w tych ja kupiłem za 2.5 tys i przywiózł do domu
Duża przepaść jest miedzy Cyklopem a Wirem takim jak Bendka ?
Wojtas jeśli to 3- metrowa i nie zmęczona d7 to zrobiłeś super dila....
A o wydajności wirka nikt mi nic nie powie? bo jeszcze nie widziałem takiego sprzętu w akcji
Masz film na yt.com...
no tak ale nie wiem jak to się ma a ty czym ładujesz teraz ? i lepiej zbierać te 20k zł na t188 czy kupić t 172 ? potworna różnica miedzy nimi jest ?
Cały czas tym Wirem i turem co mam na Steyrze...
Muszę poczekać na kupno Forsznitki lub teleskopa bo narazie wypłukałem sie z kasy....
T-188 jest chyba już na jojstikach o ile sie nie myle a ta starsza na wajchach...ponoć nowsza bardziej awaryjna ale to nie jest moja opinia tylko znajomego kolesia co użytkował te kopary...
Ciekawe czy ktos na forum ma tę nowszą?
Raczej ma, nie pamiętam nicka
Jak ktoś chętny na wira to oddam po 1,2zł za kilo z dwoma chwytakami....
fortschrittka t174 jest bardziej awaryjna
u mnie w sąsiedniej wsi to ona z ursusa 1634 zrobiła cabrio i kupe złomu:(
t174 są na tarczach, które potrafią się zlepić do kupy i ona warjuje jak głupia,
a t188 to ma silniki hydrauliczne i jest bezpieczniejsza, a kolego powiedz do czego ci jest potrzebna???
kolego "Bendek" ile chcesz za tą beczke do paliwa wraz z pistoletem????? ona jest na przyczepie?????
Scorpion za T-188 trzeba chyba dać te 20tys. jak nie więcej, nie lepiej pomyśleć o jakimś starym teleskopie?
Beczka sprzedana...
Myslę że za 17-18 tys. zł znalazłby tą nowszą kopare.
Mi to potzrebna do ładowania makaronu przede wszystkim no i do wykopania szamb, przy budowie.
Teleskop po kilku rozrzutnikach nie ruszył by się z miejsca. rozjeździł by błoto, a forsz stoi w miejscu i tylko podjeżdża doi przodu. ładowanie gnoju, wapna i drobne prace ziemne to były by podstawowe zadania
zależy czy chcecie wygode czy robote
u nas na wsi to każdy ma t174 i ani jedna niestoi w podwórku wszystkie za stodołą, każdy je ma tylko do ładowania kiszonek i obornika...
Z tym błotem to racja...
Na sprzedaż-
- zgrabiarka Fella Ts320
- przetrząsacz karuzelowy Kuhn 5m.
- beczka asenizacyjna 3,5 tys. litrów
- przyczepa 3 strony wywrot, brak burt około 4 ton ładowności
- ładowacz Wir
- siewniki punktowe mechaniczne
- agregat do siewu bezorkowego
- rozsiewacz nawozów 400 litrów
- maszt widlaka przerobiony do ciągnika
- ciągnik Zetor 6911/7211 po remoncie silnika i skrzyni, wspomaganie orbitrol.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam maszyny rolnicze!!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo