1 Ostatnio edytowany przez kociol (2011-05-21 22:26:19)

Temat: Poszukuje kombajnisty

Witam  jestem Łukasz  z okolic Wałbrzycha i poszukuję kombajnisty  na kombajn Fortschritt E-514 z praktyką i doświadczenie na okres żniwny najlepiej   z okolic Wałbrzycha (Dolnośląskie) w razie czego proszę pisać na pw albo na GG:4227314 lub tel:887667496

2

Odp: Poszukuje kombajnisty

Po pierwsze to się kolego kociol przedstaw a nie wyskakuj jak filip z konopi że potrzebujesz kombajnisty  a ja potrzebuje sputnik radziecki może masz taki bo też poszukuje

Masz problem z Claasem Mecatorem, pisz na pewno pomogę tel  790-555-450 zmiana nr GG 35541292

3

nie ma sprawy sąsiad twierdzi że ma dwa big_smile wink

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

4

fenol to dawaj namiary biorę churtem nie będę się rozdrabniał wink

Masz problem z Claasem Mecatorem, pisz na pewno pomogę tel  790-555-450 zmiana nr GG 35541292

5

Sorry chłopaki zapomniało mi sie

6

Ja jestem chętny  . Moge smiało przyjechać  przyczepkę kempingową mam  to z nią przyjdę
kwestia tego ile ha miała   by kosić ta 514 i jaka stawka była by dla kombajnisty ???

GG 16238418

7

spokojnie kolega kocioł pierwsze co to poinformował władze tongue o swoim przybyciu tongue  ale przywitac się nie zaszkodzi tongue  swoją droga kocioł to mamy blisko do siebie

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

8

u mnie pomocnik kombajnisty ma 100zł za dniówkę  czyli  mnie nic nie obchodzi jedynie większe awarie bo drobne warie sam naprawia ja mam mu jedynie dostarczyć paliwo smar i jak potrzeba części ja mam tylko kosić on sprawdza czystość ziarna i czy niema strat u nas w okolicy kombanista dostaje 200za dniówkę i 10% od zarobionej kasy

9

zależy czym kosi ale jak dobrym  kombajnem to ma plus minus 400zł dniówkę big_smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile