1

Temat: Przyczepa bez dokumentów

Panowie jak to jest u was ??  jeśli nie macie papierków na przyczepe a jest w pełni sprawna tj hamulce światła , i się trzyma kupy   to jeździcie bez obaw że was pały złapią ??
a jak złapią to co grozi ?? bo wkoncu to przeglądu nie ma ani OC ..

czy można opłacic OC na przyczepe bez papierów ?? 

czemu np  gównomiota można ubezpieczyc na 3 miesiące a przyczepy bez papierów nie ?? 

a może ktoś rejstrował przyczepe niemająca papierów jako SAM ??

nurtuje mnie to bo musze kupic przyczepę a przyczepa bez papierów jest  o połowę tańsza niż z papierami ... :play:

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

2

Odp: Przyczepa bez dokumentów

skoro kombajn mozesz ubezpieczyc i rozrzutnik i nawet traktor bez papierów to i przeczepe tez mozna.

3

zarejestrowanie SAMa to kupa waluty... Może warto się ustawić do przetargu mienia wojskowego. ceny wyjściowe 2500-4000 za 3,5 lub 6tonową. jak nie ma dużo chętnych to można za małe pieniążki kupić przyczepę w pełni sprawną z papierami... Sam zamierzam (jak mi waluty zbiegnie) kupić od wojska 3,5tonową wywrotkę i co najmniej jedną 10ton lub dwie mniejsze...

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

4

ja swoim forszem jeżdze bez papierów tylko sobie ubezpieczam jak kombajn jako maszynę wolno bieżną

Masz problem z Claasem Mecatorem, pisz na pewno pomogę tel  790-555-450 zmiana nr GG 35541292

5

ostatnio były z wojska 11,5 tonowe 3 sztuki tylko na południu interesowały mnie takie bo jedno już mam a były w idealnym stanie po 4000PLN tylko koszty transportu do mnie za wysokie pakujesz 20t na nią i nic się nie dzieje

6

a gdzie wy te przetargi znajdujecie z tego wojska?

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

7

http://www.amw.com.pl/

i poszukaj w google

8

Wkliknij w google AMW Wrocław Mają 10 tonówkę wystawioną na 22.06

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

9

Kiedyś mieli ciekawe ładowarki stalowa wola i byłem na przetargu w Gorzowie wywoławcza 4 poszły za 18, masakra.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

10

dokładnie takie przyczepy tylko tamte były bez plandek to tańsze i trochę przekłamanie bo D616 ma ładowność 11.5 tony i 7.20 długości chyba że ta jest krótsza ale nie wydaje mi się

11

Jak robiłem w jednostce w Sieradzu usługę to na moich oczach zładowali chyba z 6 radiostacji na Kamazach na lawety, podobno poszły w cenie złomu bo nikt tego nie chciał.

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

12

patrzyłem się na takie przyczepy .. ale kurde to wywrotu nie ma ...

13

zrobisz dwa lub trzy zsypy i samo zleci mało ruszysz łopatko

14

wywrotki też nieraz się na AMW trafiają, ale tylko 3,5tonowe. Ale co złego w sztywnej przyczepie? Żwiru bym na takiej nie chciał wozić ale zboże, czy słoma to problem chyba żaden...

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

15

własnie mam problem w tym wypadku bo jest  fajny skup  nie daleko  odemnie ale kurde wywrotnicy nie mają ...   i trza by było łopatami wajchlowac .... a to kawał grzmota

16

Ja myślę nad takim " ruchomym magazynem " raz by załadował  z kombajnu , okrył plandeko  poczekał na lepszą cenę zawiózł   nawet ręcznie zepchną a co tam  i  po robocie . Tylko czy zboże by przeleżało należycie ? Oj chyba zboczyłem z tematu wink

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

17

zboczyłes ale ten pomysł  zdaje egzamin więc rób  tak śmiało ...