Temat: czesci do zt 303
witam golnie to chodzi mi o rame i dokumety wiecie moze gdzie znajduje sie numer vin
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » czesci do zt 303
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam golnie to chodzi mi o rame i dokumety wiecie moze gdzie znajduje sie numer vin
Numer masz na prawej ramie koło przedniego koła, jest on nabijany więc wystarczy zaspawac wyszlifowac i klepnąc nowy.
a z tego numeru da się odczytać rok produkcji bo u mnie nie ma tabliczki znamionowej
u mnie tez nie ma tabliczki i w tym miejscu mam naspawane blachy bo mi rama pekla z obu stron w tym akurat miejscu
Zbieg okoliczności..?:D
no chyba że to u Ciebie, nie u niemca
nie no u mnie sam osobiscie je wstawialem bo sie ciagniczek zlamal na bruzdzie na polu z plugiem
To co masz za problem Michu jak masz papiery to klepnij ten numer bliżej kabiny i po sprawie.
wlasnie ze nie mam papierow
To ubezpiecz jako pojazd wolnobieżny używany w rolnictwie i możesz jeździc normalnie po drogach tylko nie możesz zapiąc przyczepy ale maszyny rolnicze tak. Ja mam tak MF-a ubezpieczonego bo nie mam czasu latac z papierkami po urzędach. Jest jeszcze jedna możliwośc ale to pisz na PW lub GG.
odezwe sie na pw
Kto szukał papierów do 303?
ja ale juz mi nie potrzeba
panowie kupie nakretke do przykrecenia wasa kierowniczego do serwa chodzi o 303 albo moze ktos podac wymiar moze bym dostal gdzies w sklepie z normaliami
A ja reflektował bym na wąs kierowniczy ale do zt300
mam i jedno i drugie tylko są dwa rodzaje serwa jak podacie średnicę tego frezowanego wałka to odpowiem czy będzie pasować
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » czesci do zt 303
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo