Odp: GG FORUMOWE
Chłopaki Gwarantuje wam ze sie za was pomodlę a w szczególności za nie wierzących o łaskę wiary dla nich
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chłopaki Gwarantuje wam ze sie za was pomodlę a w szczególności za nie wierzących o łaskę wiary dla nich
Dzięki Pajej, dobry z Ciebie człowiek.
Dzięki Pajej, dobry z Ciebie człowiek.
I zato Sławek masz +
Miło mi, dziękuję.
widze ze nikt nie mieszka w okolicy trasy a szkoda bo mialem nadzieje na miłe spotkanie
Po długiej przerwie spowodowanej głównie brakiem neta wróciłem na jak długo? to zależy od nastroju mojej radiówki
To tak jak i mojej A Co sie stało tobie z tym netem ?
nie wiem po prostu nie chodził dostawca tez nie wiedział dlaczego dał miesiąc za darmo w ramach rekompensaty
nie wiem po prostu nie chodził dostawca tez nie wiedział dlaczego dał miesiąc za darmo w ramach rekompensaty
lepsze to niż nic
dzisiaj po raz pierwszy zasiadłem za lejcami zestawu Zt 325 i b-201/5 trochę szczegółów; powierzchnia 4.2 ha czas 5.5h spalił 68L , z dojazdem 1km w obie strony, co daje średnio 16,2L/1ha i 12.4L/1h z czego jestem bardzo zadowolony. orka była głęboka na całą warstwę orną, miejscami nawet martwice widać ale to nie szkodzi, dużo jej nie ma, ukłon wielki w stronę naszego "forumowego szamana" za pomóc w naprawie i za regeneracją pomp.
Panowie jaki jest najpewniejszy sposób na skontaktowanie się z Piotrem K ?
Żadnej odpowiedzi nie mam od niego a dzwoniłem i nie odpowiada , napisałem też i też nie ma odzewu . Ktoś wie gdzie się podziewa ? Miał mi parę rzeczy podesłać .
może wyjechał na urlop , on zawsze powtarza żeby pisać e-maile
Pisałem na e- maila, dobra poczekam jeszcze do poniedziałku już nie chcę robić pochopnych ruchów bo bym gdzie indziej zamówił części ale jak mi ten i ten przyśle ? A robota nagli jednak . Ciekawe kiedy wróci ?
Z tego co wiem, jest na urlopie, ale do kiedy to już nie mam pojęcia...
To pięknie
Na żaglach jest.
To mam pecha
To mam pecha
wsadziłeś siln inny do 323 i się w..k i niechcę z tobą gadać
Ha ha a nie bo mam ifkę
mam pytanko czy azot z nawozów wieloskładnikowych tj polifoski ulatnia sie bo pasuje mi rozsiac nawóz a dopiera za dzień lub dwa przyorać i mnie nastraszyli ze azot sie ulotni. jaka jest prawda
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo