Temat: Sprzedam Zetora 6911 z silnikiem 7211.
Sprzedam Zetora z silnikiem 7211, dwa sezony temu zrobiony kapitalny remont silnika(zrobione około 250mth)- komplety naprawcze prosto z Czech, wał nominał nie było potrzeby szlifu, pompa wtryskowa po remoncie, nowe wtryski, skrzynia- też wyremontowana na częściach z Czech, wspomaganie na orbitrolu od Forsza, nowe hamulce- pompki, szczęki, komplet zaczepów dolny nowy, górny regulowany, koła przód 750x16 tył 12,4x38, stan bieżnika około 70-80%, cale oblachowanie (maska, błotniki, zbiornik paliwa, obudowa deski rozdzielczej) nowe od jakiegoś new hollanda, obciązniki na tylnych kołach.
Można by się pokusić o pomalowanie całego podwozia i felg.
Remont- same częsci bez mojej robocizny to około 7-8 tys.zł.
Co do kwitów mam jakis brief do niego i chyba umowę ale ja nie maiłem potrzeby go rejestrować dlatego papiery leżą gdzieś nie ruszane od kilku lat- czy da się zarejestrować- nie wiem...
Cena- 15 tys.zł. może za ta kase można kupić Zetorka z kabina itd ale na pewno nie w takim stanie mechanicznym jak ten...
Sprzedaję ponieważ nie pociągnie mojego opryskiwacza, rozsiewacza i paru innych maszyn- dlatego możliwa zamiana na coś z przednim napędem o mocy 60-70km.
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1726