Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » pochopny zakup
Jeszcze niedawno była taka jedna perełka nad morzem w Sianożętach. Nawet kilka dni stał na Allegro, ale nie wiem czy został sprzedany.
oglądałeś go?
Oglądałem, ale zupełnie przez przypadek. Dopiero w trakcie "oględzin" dowiedziałem się, że jest na sprzedaż. Nie jeździliśmy nim i nawet go nie odpalaliśmy. Miał kilka rzeczy do poprawki, ale z wyglądu robił piorunujące wrażenie, aż nawet kilka fotek sobie strzeliłem. Mało tak wychuchanych Fortschritt'ów dziś się już spotyka.
ale to był zt303 czy 323 ?
Zt 323.
http://moto.allegro.pl/otomoto-fortschr … 09141.html
kusi mnie ten forszaj
Jest różnica w emtezecie np. koło jednej skiby więcej i szybciej na polu idzie i w agregacie tak nie gniecie pola nie ma za kołami głębokich śladów jak przejdzie a w Forszu to nie wiem dokładnie ale też powinien lepiej iść .
ja mam zt300 i 4 ruską ciągam na II-3 silnik na 1200 obrotów orzę na około 25-30 cm. i nawet dymka nie puści gorzej jak jest mokro to lubi się zakopać ale w tedy przeważnie zetor 12145 go ratuje.
Marcin dowiedz się dokładnie gdzie jest ten ZT300 bo to moja okolica to mogę zerknąc na niego.
Marcin jutro nie dam rady ale w sobotę masz pewne, wiem kto ma ten sprzęt, nazywa się Rogaliński i chyba ten forsz będzie najlepszą maszyną jaką ma w swoim parku ale w sobotę na pewno zobaczę bo będę blisko. Jak coś pisz na GG
Jak ja kupowałem swojego forsza to gość chciał dokładnie 6200zł a ja wytargowałem go na 5400 kolego jak masz kasę to jedź oglądać i jak wszystko ok to bierz maszynę ja bym się nie zastanawiał
Marcin spokojnie, troszkę mnie z tropu zbiłeś bo on stoi w Chojnym a nie Męckiej Woli jak pisałeś ale mniejsza o to jutro podjadę zobaczę pogadam a ceną się nie przejmuj bo jak chce to sprzedac to gdzieś dalej bo u nas na to kupca nie znajdzie bo ludzie nie znają i bardziej jest obiektem do wyśmiewania niż do pracy. Jak będzie wart uwagi to i z ceną zrobię co w mojej mocy.
Panowie gdyby komuś przyszło na myśl interesowac się tym forszem http://otomoto.pl/fortschritt-z-300-A70695.html to go dzisiaj oglądałem i jedyne co w nim jest w miarę to wygląd nic poza tym. Silnik niby odpala ale leje wszystkimi płynami ustrojowymi gdzie się da a co najlepsze to oleju nie ubywa a zalany jest nim wkoło, sprzęgło niby ok ale łożysk nie ma, skrzyni już nawet nie sprawdzałem po tym jak dźwignia od reduktora właścicielowi zaczęła się blokowac, ogólnie kupka złomu na 2 dobrych kołach.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » pochopny zakup
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo