1 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2011-08-19 19:42:40)

Temat: wybory 2011

obserwując  "kampanię wyborczą"  to dochodzę do wniosku że nie ma poco iść na wybory....
zresztą jak zwykle ...

2

Odp: wybory 2011

I znowu trzeba będzie głosować "przeciwko komuś", a nie "za kimś". W drugiej turze oczywiście, bo w pierwszej mam już swojego kandydata... wink

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

3

To do sejmu i senatu są dwie tury?

4

Nie wiem. Aż tak bardzo to się w to nie zagłębiam.

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

5

Ja zagłosuje na PSL bo to chyba najmniejsze zło. Mój głos będzie podziękowaniem za ocalenie KRUS przed Tuskiem

Rolnik z powołania:-)

6

Ja uważam że na wybory trzeba iść ispełnić obywatelski obowiązek .Na kogo będe głosował  jeszcze nie wiem ale na pewno nie na pis .Zobaczę jak rozwinie się kampania wyborcza.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

7

ani na pis ani na PO ...  na jakąś inną grupe pajacy ...  bo ani jedni ani drudzy nic nie zrobia

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

8

Zagłosujmy  na siebie  , na swoje forum , to w cale nie żart , to wszystko już było i nic nie zrobili - przed wyborami obiecają a potem nas mają ............

9

oczywiście ja spęłnię mój obywatelski przywilej i oddam głos przeciw pisowi, na platfusów. Im niżej w hierarchii tym bardziej interesuje mnie człowiek a nie pochodzenie polityczne.

Nie ma ludzi którzy by mieli czyste konto, platformersi nie zrobili rzeczy na realizację których liczyłem. Pis to zupełna pomyłka, SLD wciąż drapie się po poobijanej dupie i chyba nie za bardzo wiedzą gdzie iść. PSL robi wszystko aby nic nie zrobić i nikomu się nie narazić aby w razie czego wstawić ryj do koryta. Palikot - nie róbmy sobie jaj, PJN ciekawe kto ich przygarnie?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

10

Moje myśli zgadzam się całkowicie - to wszystko już było .

A ja głosuje na Korwina. Możecie się śmiać że dziwny ale dla mnie inteligentny facet z pomysłami, którego jednak mało kto słucha...

12

Tak sobie pomyślałem co rzadko mi się zdarza tongue i kurna nie ma na kogo zagłosować a znowu  wybrać mniejsze zło  to jednak też   to jest wybranie zła  :nie_wiem:  . A tam szkoda  gadać :nooo:

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

13

W wyborach startują politycy, ale Polsce trzeba GOSPODARZA

14

Tak na prawdę to trzeba glosować na lewicę albo prawicę tak jak to się odbywa w cywilizowanych krajach i dlatego ja jestem wierny swoim lewicowym poglądom i glosuję na SLD i mam nadzieję że nie będzie to stracony głos.

15

koseś, co skłania Cię do oddania głosu na SLD. Słuchaj nie mam nic przeciwko lewicy o ile jest myśląca. Czym przekonuje Cie SLD nad PO. Dla mnie SLD byłby szczeblem w dół po PO w tych wyborach.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

16

Gdyby to psl było inne i nie zalazło mi za pazurki to może bym oddał głos ale niestety tego nie uczynię.A mianowicie kiedy moje dziecko skończyło 6 lat i pora było iść do szkoły to żona poszła zapisać malucha do 1 klasy i trafiła na panią drektor KUZMIUK PSP NR 34 W RADOMIU ale  szkola dla wipów to nic z tego pani dyrektor stwierdzila ze to dziecko nie moze tu chodzic do szkoly  .Poszla wiec ulice dalej i tam z przyjemnoscia przyjeli malca do 1 klasy.A pan kuzmiuk taki byl chlopski zona jak go wspieral na wiecach wyborczych taki byl swoj ale niestety nie dla mnie i w zyciu juz nie zaglosuje na psl .

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

17

Jedni się już na chapali czas za glosować na innych niech się też na chapią ..............

18 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2011-08-20 23:03:17)

Jak mam  po to głosować żeby się ktoś na chłapał też moich pieniąchów i nic nie robił neeee ? :nooo: Proponuję tych darmozjadów na białe niedźwiedzie wysłać  bo mnie wkurzają  .

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

19

Fenol dla minie jedyną różnicą między PO a PIS jest to że w PO nie ma kaczora a tak to ci sami ludzie co podzielili prawicę na pół tylko po to żeby wykreślić lewicę czyli"postkomunistów" ale czy obecna lewica ma coś wspólnego z komunizmem ??? może nie jest idealna i brak jej zdecydowanego przywódcy, nie ma się co oszukiwać że SLD wygra wybory ale jak by był mus rządu koalicyjnego z PO to wolał bym tam widzieć SLD niż PSL.

20

Koseś, nie dość że zdolny, to jeszcze odważny jesteś. Dziś bycie po lewej stronie jest mało trendy.