Temat: Dvb-t
Odbieracie już coś? U mnie nadal lipa . Trzeciewiec jeszcze nie nadaje .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dvb-t
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Odbieracie już coś? U mnie nadal lipa . Trzeciewiec jeszcze nie nadaje .
W Toruniu niby jest antena..
Próbowałeś to odbierać ? na jakim dekoderze ?
O Toruńskim nadajniku pierwsze słyszę. Glownie odbieram z Trzeciewca ale Trzeciewiec jeszcze nie nadaje cywrówki. Na forum wyczytałem że z Brodnicy odbierają sygnał z Kisielic . Przestawiłem antenę na Kisielice potem na Sierpc i też niczego nie odebrałem .
Kupiłem odbiornik cyfrowy na USB do komputera w Toruniu w Trytonie , niestety niczego nie łapie
Ja w okolicach Lubania łapie sygnał na zwykłą antenę szerokopasmową z Gorzowa Wlkp. , albo Żagania. Mam 7 polskich programów, czasem przy złej pogodzie potrafi zaniknąć.Jest trochę za daleko od nadajnika.
Święta Matko Kazańska o czym w pierdzielicie>???
wujek google
http://pl.wikipedia.org/wiki/DVB-T
piszą że w 2013 koniec nadawania analogowego w tV czy to znaczy że mój stary rubin nie będzie już odbierał? :play:
Bingo.
Buduj arkę albo antenę jakąś..
No Panowie złapałem w końcu obraz , Chyba włączyli Trzeciewiec . Szału nie ma . Polsat,TVN, TV4, TV Puls, TVN Siedem , PULS 2, TV6, Polsat Sport. Na zwykłej antenie pokojowej na pięterku. Obraz czysty jak diament.
Święta Matko Kazańska o czym w pierdzielicie>???
wujek google
http://pl.wikipedia.org/wiki/DVB-Tpiszą że w 2013 koniec nadawania analogowego w tV czy to znaczy że mój stary rubin nie będzie już odbierał? :play:
Kupisz mu adapter i pójdzie dalej :walka:
Fenol raczej zartował z tym rubinem ale telewizor był calkiem dobry bo na "ruskim szkle" które potrafi chodzić do dzisiaj u maniaków nie tylko telewizyjnych . Rubiny miały dobrą lampę króra świetnie się nadawała do budowy wzmacniacza na pasmo CB
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dvb-t
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo