Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » pochopny zakup
Nie ma sprawy Marcin, nie kupił byś tego forsza a tak nawiasem mówiąc to jesteś blisko mnie bo niedaleko Złoczewa.
Niestety nie ma kontaktu musiał bym jechac do gościa ale jak nie potrzebujesz pilnie to pomyśl nad jakimś 323 z padniętym motorem, pomożemy znaleśc dobry i tani silnik i będziesz miał porządny sprzęt.
http://moto.allegro.pl/otomoto-fortschr … 40175.html
no kolego znalazłeś fajny ciągnik te papiery to chyba do rejestracji jutro do niego dzwonie
Blisko mieszka kolega Dario więc mógł by pomóc w oględzinach ale musisz spytac.
Za te pieniądze? I uważasz, że ta farba będzie w polu pług ciągała
?
http://moto.allegro.pl/otomoto-fortschr … 40175.html
no kolego znalazłeś fajny ciągnik te papiery to chyba do rejestracji jutro do niego dzwonie
Tak te papiery to do rejestracji zrobic tłumaczenie badanie techniczne i do urzedu
Ładna farba nie musi oznaczać że to złom mój też był ładnie pomalowany jak go kupowałem i chodzi jak przecinak
W sobote lub niedziele postaram się wybrać tam
kolega Dario był obejżeć zielone cudo z Lublińca no i na dzińdobry około 5 tyś w naprawe no i jeszcze gumy łyse na zakup mam około 7 tyś jak by nie wymagał natychmiastowego wkładu to co innego za tąkase może skończe wiate i ocieple piwnice na ziemniaki . A Dario oczywiście duży plus za fatyge i czas
A tak na marginesie ile by trza było dać za forsza który by się nadawał od razu w pole ?
Wg. mnie minimum 10 tyś. musiałby kosztować, choć oczywiście i za 10 tyś. możesz niezły złom nabyć
Marcin jak będziesz cierpliwy to za małe pieniądze znajdziesz coś dobrego ale to czasem wymaga sporo cierpliwości.
Przy takich zakupach to cierpliwośc i zdrowy rozsądek są na pierwszym miejscu ale jak już trafisz okazję to się śpiesz żeby klient nie miał czasu na zastanowienie, wiem co mówię.
Popieram
Ja swoją metodą mam prasę i traktor i żadnego nie jechałem oglądac bo czasu nie było na to bo może by się klient rozmyślił a tak mam 2 porządne maszyny.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » pochopny zakup
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo