Odp: czy są na sali STUDENCI????
hyde park wszystko o wszystkim wiec nawet o studiowaniu polityce i konkursach a tak nawiasem mowiac to moja zoneczka i tak by wygrala
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » czy są na sali STUDENCI????
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hyde park wszystko o wszystkim wiec nawet o studiowaniu polityce i konkursach a tak nawiasem mowiac to moja zoneczka i tak by wygrala
hyde park wszystko o wszystkim wiec nawet o studiowaniu polityce i konkursach
popieram , musi być kacik do wolnych tematów kazde forum to posiada a główna idea pozostaje bez zmian.A wszystko po to żeby moderatorzy nie musieli usuwać co drugiego wątku
no i wszystko ok a zoneczka wygrala
no i wszystko ok a zoneczka wygrala
![]()
Wstaw zdjęcie -pogłosujemy.:D
No jestem za już przygotowuje ankiete :pa:
i tak moja dziewczyna wygra!!!
jak juz gdzieś pisałem jestem studentem AR w Lublinie na kierunku Zarządzanie i Inzynieria Przetwórstwa Spożywczego.. bardzo fajna sprawa.
transit napisał/a:WITAM JESTEM ROLNIKIEM STUDENTEM TRIL W POZNANIU na AR. jest może kroś co coś studiuje i jest w naszej rodzinie forszajów?
Ja studiuje agronomie na AR w Lublinie
ps. co oznacza skrut TRIL
Hej . Ja też jestem na AR lublin. 4rok Wydział rolniczy - agronomia
W październiku dostaje 2 index i zaczynam studiować 2 kierunek- Budownictwo na PŁ Łódź :smiley: i przeprowadzka do Łodzi dziś wszystko załatwiłem :walka: a innych czeka niepewna rekrutacja i jej wyniki w lipcu
No to nieźle dajesz rady. Budownictwo to fajna sprawa tylko duuużżżżżooooooooo roboty, Moj brat studiuje na Polibudzie w Lbn. ten kierunek. Biedak nawet czasami nie ma na bro - tyle roboty:/ Ale kierunek z perspektywami. Może wybuduje chociaż z jeden stadion na Euro 2012:D
przed nim jeszcze duzo pracy to nie takie proste zrobic uprawnienia budowlane no chyba ze akurat bedzie mial praktyke do upr. na budowie stadionu
hahaha ja ja właśnie 2 rok zakończyłem . jeszcze tylko 2 latka i spokój. pozdrawiam studentów.
jak to? w połowie wakacji?? sesja poprawkowa przecież jest we wrześniu... niemniej jednak GRATULUJĘ
nie wazne kiedy wazne ze gratulacje
a moja babcia mi powiedziała ' nawet ślepej kórze się ziarno trafi"
jakoś tak wyszło że ten rok okazał się szczęśliwy. dzięki
ja jestem na 3 roku Akademi Podlaskiej w siedlcach wydział rolniczy profil agrobiznes.
ehh a Ja teraz szukam jakiegos mieszkanka w Łodzi żeby zamieszkac razem z moja dziewczyna.. ale przed moim wyjazdem ceny byly mniejsze a teraz coraz wieksze ehh...
ja jestem na TriL- u w poznaniu razem z transitem
A ja jestem jedną nogą na 5 roku wydziału elektrycznego na Politechnice Warszawskiej, studiuje elektrotechnike- wytwarzanie i urzytkowanie energi elektrycznej
a co za użytek ze studiowania jak "urzytek"się taki pojawia.Matura za świniaka :D:D
no tak jedną nogą teraz rozumiem
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » czy są na sali STUDENCI????
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo