Odp: Opolagra
Gratulejszyn
Czekamy na następne wynalazki i cuda techniki
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi
+33 / -0 (chyba )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Opolagra
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gratulejszyn
Czekamy na następne wynalazki i cuda techniki
Jak bym miał taką głowę jak Ty Koseś, kupił bym sobie czapkę. Pełny szacunek, nie tylko z powodu nagrody - ogólnie.
Koseś tak dalej :walka:
Ja już po targach w bednarach zobaczyłem to co chciałem i szykuje mi się jedna a może i dwie maszyny na zimę do zrobienia .Dyplom uznania za ładowarkę odebrany i spotkałem się z kolegą Scoda i powiem tyle to porządny gość i brat co z nim był też.
Więc co będziesz teraz kombinował ?
Jak to co nową owijarkę do bel kwadratowych http://www.mchale.net/index.php/en_US/C … 5/12/1/105 a druga maszyna to jeszcze za wcześnie żeby się chwalić i liczę zarobić na niej co najmniej 80tys.zł.
Czyli zaczyna składać kombajny .....
Koseś to będzie coś patentowego czy raczej gdzieś podpatrzone i ulepszone w twoim mózgu konstruktora
Pierwsza maszyna czyli owijarka to bardzo podobna do tej mchale i różnić się będzie być może tylko detalami ale zasada działania będzie identyczna .Ale druga maszyna to pomysł autorski od a do z "co nie znaczy że na nowo będę wymyślał koło" ale nie spotkałem jeszcze takiej maszyny . Jednak najgorsze jest to że nie wiem kiedy zrobię owijarkę gdyż czas dopiero w zimę będę miał a co dopiero ten nowy wymysł .
80 tyś niezła kasa może warto jej poświęcić trochę więcej czasu na zrobienie tej maszynki .Pomyśl o obniżeniu kosztów produkcji aby maszyna była dostepna dla większego grona .
Te 80tyś to będą nie wydane a nie dosłownie zarobione ale tak czy siak chcąc mieć taką maszynkę to trzeba 92tyś zapłacić a ja ją zrobię za 12tyś .
?? co to takiego będzie ??
W 47 poście tego wątku jest link do owijarki co będzie robiona
i każdy liczy wątki
Wytłumacz Mi z czego się tak śmiejesz?
oj koseś śmieje się z tego że każdy zapewne wraca do pierwszego postu (miało być każdy liczy posty nie watki) i po kolei liczy do 47 aby otworzyć link do owijarki jaką będziesz konstruował. Ja przynajmniej tak zrobiłem i dlatego się śmieje.
A tu niespodzianka, posty są numerowane..
Jak ktoś naprawdę nie wie to po prawo od daty dodania postu
I to ta owijarka jest warta 92 tyś.. ?
haha a no faktycznie są numerowane, nigdy nie zwróciłem na to uwagi
Zorak myślałem że jaja sobie robisz @scorpion też ni szczęka opadła jak usłyszałem tą cenę ale to cena z targów i nawet jeśli by urwał 5-10 tyś to i tak cena kosmos za maszynę co w sezonie kilka dni może być używana albo i nie .
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Opolagra
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo